"My feelings are more important than yours"



 


Måndag
, var o skolan ca halva dan men jag for hem för jag mådde inte så bra. Hade typ feber, gick å la mig och sova lite när jag kom hem. Gjorde det restan av dan.

Tisdag, skolan idag från 7 till 14.45. Jobbigt, är redan less skolan. I alla fall, så var det inga roliga lektioner idag, eller i så fall var det slöjden. Håller på med slutet av vante ett, känner mig ganska stolt. Efter skolan så käkade jag och for till sporthallen och tränade min bror i en timme. PAAAIN!! Nu ska jag gå och duscha och gå och lägga mig.

You are sweet..




Bball <3                                                                              Hulken! =D




Jag ska ta och berätta om helgen nu.

Fredag, var jag i skolan. Efter det for jag hem och tråkade, eftersom att jag var ensam hemma hade jag inte så mycket att göra. Senare på kvällen så komm KalleW, vi satt och kollade på tills han skulle hem eftersom hans buss gick fem i tio. Jag var ju som sagt tvungen att gå och sova tidigt också eftersom att jag hade tidig match på lördagen.

Lördag, jag var tvungen att vakna 07.30. Jag skulle vara på Arcus 08.30 ombytt och klar, vilket jag ändå inte var. Första matchen spelade vi mot antnäs, vilket inte gick så bra. Jag kommer inte ihåg vad det blev, men vi förlorade i alla fall vet jag. Vi for till stan efter min match för jag behövde en ny jacka. Det blev en svart parkas från Everest. Tänkte köpa en röd innan men det blev inte så för jag hittade en blå mössa från adidas, men jag fick inte köpa den pga att min mamma inte gillade den. Jag for hem och åt lite och la mig och sov. Jag hade en till match på lördagen, den matchen var mot boden. Innan matchen mot boden så fick vi våra nya matchställ. Nu är vi snygg när vi spelar iallafall! Matchen mot boden gick bra för laget men inte för mig, jag fick ett stort skavsår i hålfoten. När jag kom hem så åt vi pizza och sen såg vi film tillsammans hela familjen, men jag orkade inte se hela så jag gick och la mig. Jag somnade redan vid tio och vaknade igen vid 1 för max ringde och väckte mig.

Söndag, vaknade vid 12 av att det var varmt i rummet så det gick inte att sova nå längre. Jag hade ändå match kl 16 så jag kunde inte sova nå mera. Jag gick ner och käkade lite och sen gick jag upp igen och fixade mig. Vi for till Arcus vid 15.00. För vi skulle ha lagfoto i dom nya matchställen. Matchen som vi hade kl 16 gick inte så bra. Vi spelade mot sunderbyn, och förlorade med 11p eller 9p. Efter det hade vi match kl 18, den gick inte mycket bättre heller. Vi mötte höken, och dom spelar i en divition högre än oss så det var nog därför det inte gick så bra.

-

Jag lovade skriva ett inlägg igår men jag var så slut så jag gick och la mig nästan direkt efter att jag hade ätit. Jag berättar mer om helgen senare ska gå och göra läxa.


You and me, and all of the people

Jag vet att jag är dålig på att skriva, har blivit sämre på det. Förlåt! Jag ska bättra mig! Jag ska skriva ett långt inlägg imorn eftersom jag måste gå och sova nu för jag har match imorn kl 09.00.




..



Jag vill kasta loss och lära mig slåss!






Jag har inte orkar skriva på min blogg på flera dar, orken finns inte där nå mer. Jag har tänkt skriva hära flera gånger men då har jag gått och sett tv eller "pluggat". Fast nu tänkte jag försöka skriva ihop något om vad jag har gjort under dom här dagarna alltså söndag - onsdag.

Under söndagen gjorde jag inte så mycke förutom att jag var och tränade basket.

Måndagen, var i skolan vid 07.30. Som sagt jag går ju morgonskola, var lite seg att gå upp. Klarade av skoldagen, fast ganska less var man.

Tisdagen, var i skolan ungefär samma tid som i måndags. Den dagen gick inte lika bra som måndagen, det blev tjorv på solektionen men efter det så var allt lika bra igen. Efter skolan satt jag vid datan och käkade lite senare. For iväg och tränade killarna i en timma, sen tränade jag själv i en och en halv timma. När jag kom hem och hade ätit och duschat så la jag mig i sängen och somnade direkt.

Onsdagen, var i skolan 07.15. Jimmy mötte upp mig på bron när jag kom, vi gick in och käkade frukost och jobbade med lite engelska. Vi började 08.15 så vi satt i fiket och var sociala medans vi vänta, so första lektionen. Det enda jag kan säga om den lektionen är: YES, VI HAR INTE MIKKO! Det är så att vår solärare (min metor) ligger på sjukhus så vi har haft en vikarie som heter Mikko, han är den mest hjärndöda personen som finns men nu har det kommit en ny vikarie som heter Micke. I alla fall det var mycket bättre med han! Dom andra lektionerna orkar jag inte prata om, inget intressant hände på dom. Eller jo, på noprovet hade jag 27/33, känner mig stolt! Efter skolan så for jag, min bror och mamma till stan och hämtade mammas glasögon. När vi ändå var där så fick dom ställa om mina eftersom jag höll på att tappa dom om jag rörde mig det minsta. Nu sitter dom i alla fall vart dom ska sitta. Efter det så spelade jag ps2 och käkade. Sen hamnade jag här som vanligt!







Packed your bags and walked away. There was nothing I could say.



 
Vi pussas inte!!

Har inte orkar skriva hära på några dagar, det finns ingen ork för att skriva hära. Jag orkar inte skriva nu egentilgen, borde plugga istället. Orkar inte heller det. Ska berätta om dom dagarna som har gått.


Torsdag!
Var i skolan, tråkade som vanligt. Hade inga roliga lektioner som är värda att nämna. Senare på kvällen så hade jag träning, det gick tungt men jag klarade det. Jag har ingen lust att spela basket typ, jag vet inte varför.

Fredag!
Skolan från 07.00-13.40. Efter skolan for vi till stan och köpte ett xbox 360 eftersom att min bror skulle köpa det för pengarna han hade fått. Han blev ju 11 idag. Linng följde med, var med henne ett tag. Hon drog hem vid 16-17, jag käkade och sen kom frida. Vi satt och spelade ps2 till ca 23 då hon skulle hem.

IDAG, lördag!
Vaknade av att jag fick ett sms att mattias, han frågade om jag var påväg till stan eftersom att vi skulle ses i stan kl 10. Kollade vad klockan var, kvart i 10. Fick panik fast ändå inte, jag orkade inte stressa så han fick vänta. Fick skjus in till stan av mamma vid 11.30. Träffad mattias, vi gick till gyltsa. Satt där till ca 16 då han skulle hem, jag for också hem. Satt mig vid datan och tråkade, tills vi skulle äta. Nu sitter jag här igen.









So, boring!







Sitter på en solektion, men jag ska egentilgen leta fakta om danmark men det går inte så bra så jag passar på att skriva ett blogginlägg eftersom jag inte hann imorse när jag skulle skriva.

Jag vaknade 6.30 av att klockan ringde, jag var halvt död. Tog mig kanppt upp ur sängen för jag har gjort något i höften så den gör ont. Kan knappt gå, men det har blivit bättre nu. Gick upp fixade mig pch åt frukost och for till skolan vid 8.00. När jag kom till skolan så träffa jag linnl, som alla andra sa hon att jag passade i glasögon. Eller glassögon som frida säger. Ajja, nu ska jag inte sitta och blogga utan ta och leta fakta om danmark!

Glasögonorm!







Skolan idag från 8 till 14.45 men jag gick hem redan vid 13 eftersom att min huvudvärk inte ville släppa. Hade redan fått en ipren av tomas vid 12 men det gick inte över så jag for hem. När jag var på hem så fick jag ett sms av pappa där det stog : Skorna är snygga. Mina basketskor hade kommit så jag fick fara och hämta dom hos pappa innan vi for till stan. I stan skulle vi hämta mina glasögon. Från och med nu så måste jag ha glasögon hela tiden, kommer inte få köra bil utan glasögon eller vad det var dom sa. Ajja, efter stan så käkade jag och for iväg på fotbollsträning, skoj! Vi var ca 8 st på träningen, alla andra var och tränade basket istället. Men det var kul iallafall, jag, lisa och caroline stannade ett tag och såg på p96 när dom spelade. Caroline vill det eftersom att två 95or var med och spelade. Orkade inte se hela matchen eftersom jag var trött och ville bara gå och ta en varm dusch, vilket jag gjorde när jag kom hem. Jag åt en hamburgar också eftersom jag inte ätit nån middag. Nu ska jag gå och se tv istället för att sitta här och glo på skärmen!

Nikon D80 eller Canon EOS 400?



  














 


Skolan idag, tråkigt som vanligt. När ja gkom hem idag så var morfar hemma hos oss, mamma hade hämtat han från piteå. han har opererat knät, nu kan han knappt gå efter operationen. Nu sitter jag vid datan som jag har gjort nästan hela den tiden jag varit hemma, har tråkigt. Sitter och kollar på kameror, vill ha en systemkamera men dom är ju så dyr.  Vet inte vilken jag ska köpa heller om det blir att köpa någon, bilderna där uppe är två förslag iallafall! Vad tycker ni?!

Alla vill till himmelen men få vill ju dö





 

Crilles bild





Igår!

"Fick" ett par byxor av crille igår, vi hade ganska kul igår. For hem från crille vid 22 igår eftersom dom skulle någonstanns. Jesper kommer senare, var med han en stund tills han for hem.


Idag!

Vakande vid 11.30 för mamma ringde och väckte mig eftersom att jag inte skulle sova bort hela dagen. Gick ner och käkade frukost eftersom jag har träning ikväll så jag måste orka den. Iallafall så fixade jag mig och gjorde mig klar för att gå till crille. När jag kom till crille så sitter han framför data och spelar och elias sitter vid tvn och spelar. Nu har jag övertagit datan och elias sitter fortfarande framför tvn och spelar nå spel. Usch, crille kom och la sina händer på min rygg under tröjan, han har varit i frysen innan tror jag. Kallt var det iallafall, nu ska jag varr social med dom hära tror jag eller iallafall så gott det går.

I don't wanna close my eyes





Sitter hos crille nu. Har gjort det i några timmar eller först for jag till stan med linng och kolla på basketskor. När vi skulle fara hem så träffa jag elias och crille. Följde med dom hem till crille, har var här i flera timmar. Under dom timmarna så har jag blivit masserad och sen har vi sett en samma filmer. Kan inte namnet på någon av dom men det gör nog inte något. Nu sitter jag och väntar på jesper!

Allting kommer lösas och bli bättre igen..!







Vaknade vid 06.30 idag, orkade inte gå upp ur min varma mysiga säng. Lyckades ta mig upp ur sägen, och till garderoben där det bara att börja leta redan på ett par jeans, å nån tröja. Gick och sminka mig, sen ner och käka frukost. Skolan sen, på något sätt lyckades jag tappa bort mitt schema så var tvungen ringa tomas och be om nya scheman. Fick 12st eftersom att han tyckte att jag behövde det. Hade egentligen musik men Elin var sjuk så vi fick ha typ "sovermorgon" till typ 09.05, under tiden så satt jag i fiket med johansson och jimmy hjort. Först så spelade dom något som jag inte kan stava, och sen spelade vi vänd tia. Sen var det massa lektioner som inte behövs nämnas, eftersom att dom var tråkiga. Sen efter skolan så kom Nikey och var mig en stund, efter att jag följt med Nikey till bussen så mötte jag johansson. Vi drog hem till mig, satt och snackade osv. Han drog så jag gick och åt, medans jag käkade kom linng, åt klart sen kom linnl och lisa. Vi satt vid datan en stund, sen kom frida. Fast hon hann knappt kliva av cykeln innan vi skulle fara och mötte christina och caroline. Tydligen visste dom inte vart jag bodde, så vi var tvungen att fara och mötta dom. Jag och linng for på ica eftersom att linng skulle köpa godis, dom andra stannade kvar på skolan. När vi kom tillbaka så såg vi "dude, where is my car?" och sen såg vi någon svensk kriminall film men ingen såg den. Sen vid elva så drog typ alla hem så jag gick till datan och såg "freddy got fingred". Ingen film jag rekomenderar precis, den var hemskt dålig.


I'm so glad to be yours

Kom nyss från duschen, tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig.

Som alla vet så är det ju 11 september idag, 5 år sen Anna Lindh mördades och 7 år sen World Trade Centers försvann. Hemsk dag idag. Vi läste om det på både englskan och svenskan.

Oj måste gå och sova nu!


Hope this feeling lasts the rest of my life.






Skolan idag, det blir bara bättre och bättre nu! Trivs bara mer och mer! Massa lektioner idag som jag inte orkar berätta om eftersom att jag ska gå och se idol nu eftersom att det är från luleå!

It's like I waited my whole life, for this one night.






När jag kom till skolan hade jag so som första lektion, började skriva min rapport om ett nordiskt land. Såklart så gick det inte att välja Sverige så det blev att skriva om Danmark. Skrev ungefär en sida under solektionen så har en massa kvar att skriva innan jag är klar med den. Efter so:n hade jag en lång rast innan hemkunskapen, satt och tog det bara lugnt. 09.30 började HK:n, först var det nån teori grej som vi skulle göra sen skulle vi göra chokladbollar. Gott blev det iallfall. Sen var det lunch och origentering på storsand, tråkigaste som finns. Detgick iallafall bra fast mitt knä gjorde ont till sist så kunde inte fortsätta mera.

Senare när jag kom från skolan så skulle jag egentilgen plugga men det blev inte så eftersom jag inte hade min grejer med mig så jag har suttit vid datan fram tills nu.

heartbreaker





Sitter vid datan ska snart fara till skolan, börjar 8.15 så det är 20 min kvar till dess. Sitter iallafall har och väntar på att klockan ska bli 8.00 så jag kan fara.

Iallafall så vaknade jag 6.30 av att min klocka ringde, jag gick upp och börja fixa mig. Satt och fixa mig länge eller somnade nästan vid sminkbordet så det tog lååång tid att göra sig iordning idag. Men nu är jag färdig sminkad med plattathår. Har alltid haft håret uppsatt så var tvugen att ha det utsläppt efter som att håret blir så slitet av att ha det i en snodd hela tiden. Gick ner och åt frukost där vid 7.15, mackor med leverpastej och ett glas mjölk. Sen satt jag mig hära, men nu måste jag ta och fara för klockan är 7.58

idag, 9 september






Andra dan i nya klassen, jag trivs väldigt bra i den. Det är ju bra iallafall, fast vissa saker är jobbiga tex: massa snack på lektionerna. Men det går bra iallfall! Lär nog gå i denna klass 8an ut, iallfall som det känns nu. Men slutade skolan 14.35, drog hem med frida till mig som vanligt satt vi vid datan. Tråkigt! Men vi käkade tårta tills frida kollade på klockan och insåg att hon var tvugen åka hem eftersom hon hade träning. Jag hade också träning så jag gick och åt pannkaka och byte om till träningen. For till sporthallen 17.15 eftersom träningen började 17.30. Hade först träningen med min bror en timma (är tränare) sen hade jag träning själv från 18.30 till 20.00. Andra basket träningen för i år var det för min del. Det var kul iallafall, fast ganska jobbigt. Min kropp orkar inte hänga med sen i helgen känns det som.

helgen.

Nu ska jag berätta om helgen i övertåne och pajala med laget!

Vi for till övertåne, alltså lördag. Vi skulle träffas kl 15 på badhusparkeringen i Gammelstad, eftersom att vi skulle åka buss därifrån. Gick och satt mig i bussen, längst bak med frida, linn och linn. Vi hade kul hela resan till övertåne, det var ju inte så tyst men det var kul iallafall. När vi kom fram till övertåne så körde vi fel, men till slut hittade dom till campingen där vi skulle bo. Som tur fick jag sova i samma stuga som frida, linn, linn och elin. Vi hamnade i "24an" som vi kallade det. Vi gjorde oss klara för matchen, sen blev det dags att fara och spela match mot övertåne. Vi förlorade med 1-0, men aja. Det gick iallafall bra för oss. 

Sen efter matchen duschade vi och åt tacos. Efter maten gick vi till ''26an'' som vi kallar det, alltså nummert på stugan som några ur laget sov i. Där satt vi och tog det lugnt, snackade massa. Sen vid halv tolv kanske, var vi tvungen att gå och lägga oss, men istället drog vi alla till ''24'' ett tag, men då kommer tränarna och sa att vi var tvungen att lägga oss nu, om vi skulle orkar spela match imorgon. Fast det var egentilgen meningen att dom från "23an" tror jag det var skulle komma till oss. Men efter som att tränarna nyss hade varit där så blev det inte så. Vi i "24an" satt och snackade tills 02.00 då det var någon som knackade på vårat fönster, vi trodde först det var nån tränare men det var inte det. Det var nämligen caroline. Men vi fortsatte snacka till 04.00 då vi betämde oss att gå och lägga oss. 

Sen kl 09.00 så kom alla och väckte oss, trötta som vi vara så gick vi ut och åt frukost. Sen återstog det bara att st'da stugan, och sen fara därifrån. Vi for inte till pajala direkt utan vi åkte till en fors som jag inte kommer ihåg namnet på. Efter att ha varit dära och gått omkring så fortsatte vi vår resa mot pajala. När vi kom till pajala så byte vi om för match, och valde vilken mat vi skulle äta efter matchen. Då när matchen startade kl 13.00 så gick allt bra, vi vann med 1-0. Efter matchen duschade vi och gjorde oss klara för att äta på "tre kroner" som resturangen hette. Alla fick sin mat fort men jag, frida och caroline fick sitta och vänta på våran mat, så när dom hade ätit färdigt fick vi våran mat. Lite dåligt men det gjorde inget. På vägen hem sov jag eftersom vi hade ju varit vaken till 4 och sen spelat match, inte det bästa ska jag säga.

Jag, efter dusch

Frida, Linn, Elin & Lisa 



Jag, Linn & Frida


Linn & jag

Jag, Linn & Frida


igår,

 

Jag skrev aldrig igår, hade aldrig tid eftersom vi skulle se film hela kvällen.

Jag vaknade kl 8 efter att mamma väckte mig eftersom att jag skulle till optikern i stan kl nio. Jag åt frukost och sen fixade jag mig. For in till stan, tydligen har jag dålig syns så om jag skulle ha glasögon skulle jag se dubblet så bra som jag ser nu. Så jag var tvungen att prova massa bågar, man blev ganska less efter ungefär tio stycken olika bågar. Men till slut hittade jag två par som jag var nöjd med, det var två betala för en. Dom kommer om ungefär om tre veckor eller något sånt. Så då blir jag en glasögonorm, men hellre det än att vara blind. Efter stan så for jag och mamma och handlade. När vi kom hem från coop så åt jag lite, och sen blev det datan och att vänta på frida. Frida kom till mig vid 16 ungefär, satt oss vid datan och fixade hennes blogg blandannat (
http://fridddaa.blogg.se/) Satt där i ungefär två timmar tills vi skulle äta, det blev tacopaj. Efter maten då så kom ju Linn L, Linn G skulle också komma men eftersom hon var tvungen att åka buss och frida ändå skulle hämta sina kläder så betämmde vi oss för att fara på ica maxi oxh köpa glass och godis. Så först hämta vi upp linn g å sen hämtade frida sina grejer, sen bar det av till ica maxi. Där blev det en texas peccccan och godis. När vi var på väg ut från maxi så kommer en kille gående mot oss vart vi står, jag och killen får ögonkontakt. Och sen säger linn l: DET DÄR SÅG MAN CAROLINA! Killen som jag hade ögonkontakt med vänder sig om och kollar eftersom han hör vad min kompis har sagt. Iallafall så åkte vi hem och kollade på film, eller vi satt oss vid datan en stund. Sen vid nio så började vi se bring it on 3, sett den ett par gånger tidigare men eftersom frida inte sett den så såg vi den. Linn l for hem vid tjugo i tio eftersom hon inte skulle sova hära. Vi såg vidare på filmen till ungefär tjugo över tio eftersom att jag och frida skulle följa linn g till bussen eftersom att hon heller inte skulle sova här. När jag och frida kom hem igen till mig då så tjockade vi oss i lite glass medans vi såg klart bring it on 3. Sen efter vi sett klart bring it on 3 så började vi se alvin och gänget, det är faktiskt en ganska gullig film fast det är en barnfilm. Jag somnade som vanligt dära vid tolv, fast jag försökte hålla mig vaken men det gick inte så bra. Frida fick se klart filmen själv, det är inget ovanligt på våra filmkvällar. 


Idag!
Jag och frida vaknade ett par gånger eftersom att min mobil ringde tre gånger dära vid sju på morgonen. Fast vi gick först upp kl 10.40 eftersom vi inte kunde sova bort hela dan. Vi ska ju till Pajala och Övertåne i helgen och spela fotboll och bussen går kl 15 idag och ingen av oss hade packat. Jag hoppas iallafall att jag inte har glömt något.
Men efter att vi vaknade så gick vi upp och åt frukost, te, macka och smörgåstårta som inte alls var nå god. Efter att  vi ätit så bröjade jag packa lite smått och fixa min mp3 eftersom jag inte kan vara utan musik i helgen. Frida for hem vid 12, så blev själv sen. Packad ihop allt jag skulle ha med mig, matchtröjor, matchstumpor osv osv. Stressade eftersom jag trodde klockan var jätte mycket men insåg att den inte var det. Så jag tog det lugnt ett tag innan jag åt lite tacopaj igen. Nu sitter jag här och tar det lugnt eftersom att bussen går om en halv timme och min mamma kommer och hämtar mig om en kvart. Nu ska jag ta på mig en tjocktröja och ett par sockar för jag håller på att frysa ihjäl eller iallafall nästan. Ni kommer att höra mer av mig senare på söndag.

this is the life

 
Robert Gustavsson - Lappland gangsta
 

 Ruffriders

8B, här kommer jag..



  


Mamma ringde och sa att hon skulle på stan så hon frågade om jag ville följa med, hade ju inget att göra så jag följde med. Vi gick på Gallerix eftersom mammas jobbarkompis Birgit skulle ha nånting därifrån. Mamma och jag gick på Indiska för mamma skulle ha nån ljusgrej. Efter det så for vi hem, eller vi for till mammas jobb. For hem, käkade och sen satt jag mig vid datan tills Tomas ringde. vi for och hämtade mitt nya schema eftersom annars hade jag inte vetat när jag började på måndag. For och tränade efter det, vi hade match mott Tulldata igen. Vi vann mot dom, lyckade göra det enda målet. Iallafall när jag kom hem så käkade jag lite, och gick och satt mig vid datan och så ännu lite mera one tree hill. Nu har jag precis sett klart one tree hill, så jag har börjat se OC säsong 3.

People always leave but sometimes they come back...




THE WRECKERS - Cigarettes


Det blev något konstigt igår när jag skulle blogga det gick inte att publicera inlägget, så jag skriver nu ist om igår.
 
Mamma ringde och sa att jag skulle gå ut och plocka vinbär så jag gjorde det, plockade ungefär 5 liter då. Blev ganska less så jag gick in och satt ig vid datan och började ladda ner OC, medans så satt jag mig och såg one tree hill. Har ett par avsnitt kvar av 20, men det går framåt. Kl blev väl 12.30 när mamma kom hem, vi käkade och gick ut och plockade vinbär igen. Blev ganska less på att plocka röda, så jag började plocka svarta istället. Men sen så hade jag tur att det började regna, så fick springa in till datan och slå på one tree hill. Sen satt jag där ungefär hela kvällen.

dreams coming true..



                  
                                         
    Follow me - Uncle Kracker



Sitter och fixar min blogg lite nu, den är så tråkig så den behövs piffas upp lite. Men det är så segt och sitta med htmlkoder, man blir ganska less snabbt. Men som tur har jag musiken, sitter och lyssnar på Follow me - Uncle Kracker. Den är grymt bra, älskar hans röst. Men nu ska jag ta och forsätta med fixningen.

...






Det blev aldrig att plocka vinbär idag, det bröjade regna massa när jag skulle gå ut så gick och satt mig vid datan. Laddade ner one tree hill, så sitter och ser på det. Har ganska tråkigt just nu, det är lite segt att sitta och se 20 avsnitt efter varandra. Ska gå och duscha nu.

i won't give up, i´m strong enough..



 



Har suttit vid datan nu i ungefär en timma nu, har extremt tråkigt. Skulle egentilgen sitta i skolan nu och käka lunch, men for hem från skolan pga av att det hände massa. Boring! Ska iaf tydligen ut och plocka vinbär ringde min pappa och sa nyss. Jag orkar verkligen inte gå ut idag, det är typ kallt och massa, skulle vara mycket skönare att lägga sig under duntäcket och gå och sen en film. Måste nog ändå gå ut och plocka lite bär, det lär ju gå ganska fort iallafall. Nu ska jag iallafall vänta tills min mamma kommer hem, när hon är hemma ska jag nog ta och äta lunch med henne och sen gå och plocka vinbär.

idag är det måndag, de ni.



  



You don't know how you met me
You don't know why
You can't turn around and say goodbye
All you know is when I'm with you
I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea
I'm singin'


fattar det inte..








Asså vilket jävla sammhälle vi lever i.

Jag fattar inte att alla kan vara så beroende av en mobiltelefon så mycket som alla egetligen är. Det kändes ganska hemskt inatt när min mobil helt plötsligt var spärrad, jag visste inte vad jag ska skulle gröra. Jag kan ju som säga att min mobil betyder ganska mycket för mig kan man väl säga, den finns alltid med mig vart jag än är. Finns inte en enda dag den är inte med till skolan förutom idag, jag har aldrig lyckas glömma den en hemma.

By the way, det som hände i helgen finns och läsa på : http://fridddaa.blogg.se/. Jag orkar inte skriva så min sötnos har skrivit. <3

RSS 2.0
LILLISAA