31 januari

Sitter och funderar om jag ska lägga ner mitt bloggande för det känns som det ändå inte är någon som läser.
Kanske har jag fel eller så har jag rätt, jag vet då inte.


Jag har haft en seg dag, började med att Tomme väckte mig hur många gånger som helst. Han verkade inte kunna sova, men jag fick iallafall sova tills 14. Kan ju säga att det var gode skönt! Jag segade mig när jag skulle fixa mig så jag och Tomme åt frukost först kl 15.30. Stannade inte hemma länge, utan jag och han for ut en sväng innan han skjusade mig till Ante. Skulle egentligen vara med Daniel men han svarade inte så det sket sig. Ante och jag låg och såg film och snackade innan jag for hem vid 21.
När jag skulle gå från bussen så tänkte jag inte jag på att det hade snöat så jag tänkte ta vanliga vägen genom diket, men det insåg jag ju att det inte var det bästa. Det slutade med att jag fastnade i snödrivan, jag hade telefonen i ena handen eftersom att jag pratade med Åsa, men det var en jätte gullig kille som hjälpte mig upp från den där j*vla snödrivan! Tack så mycket säger jag bara!

31 januari

Blogg.se har ju tjorvat hela dagen så har ju inte kunnat uppdatera, men nu jäklar!

Igår så kom LinnG till mig, vi skulle lan egentligen men eftersom att min brors acc inte funkade så sket vi i det och la oss och såg film med en massa gotta! Jag somnade med datan i knät och vaknar att Linn puttar till mig och säger att jag sover och att vi inte ska se mera film. Somnar om lika fort men när jag vaknar på morgonen får jag en chock över att det bara är jag som ligger i min säng men då märker jag att Linn har lagt sig i andra sängen eftersom jag tydligen har vildat som utrycker sig.
Linn for iallafall hem vid 15, jag låg kvar i sängen i två timmar till innan jag gick och duscha eftersom jag kom på att jag skulle få främmande annars hade jag väl legat kvar i sängen än. Blev att äta, fixa sig och sånt när Tomme kom från Kalix. Vi hade inte något att göra så det blev att rulla med S60:n till Boden och träffa "syster", Simon (hennes kille) och deras kompisar. Vi var i Boden i ca 2timmar (20-22) tills Åsa beslutade sig att det blev Luleå nästa, enligt henne var det försten till Boden men vi märkte att dom inte körde om oss som låg lagligt men det visade sig att dom inte visste vart fartkamerorna låg så dom låg baki oss hela vägen till Luleå.
Väl i Luleå så blev det Brass som är en vanlig plats där massa bilar samlas, där kom yttligare en bil från Kalix. Eftersom att det var kallt och vi var hungriga så blev det Max och sen en sväng i stan inann jag och Tomme for hem till mig, och nu ska jag och han tror jag se någon film!



Jag



Jag


Jag


Åsa


Andreas, Tomme och Simon

29 januari

Nu är det såhär att Linn har suttit och tjatat på mig nästen hela kvällen att jag faktiskt ska ta och blogga men jag har inte alls haft någon lust så det blev först nu!

Idag var det;
*Skolan
*Stan med go folket!
(Linn, Niki, Sofia, Malm och Silverplatz)
Hittatde en sjal på stan för ca 50:-, me like rea!!
*Hem och ätit

Precis när jag sitter och äter så kommer Linn och vi började plocka fram datorerna och så eftersom vi hade tänkt att spela ikväll men det verkar inte bli så eftersom att Linn inte har något CS acc!

27 januari

Jag har inte orkat skriva något dom senaste dagarna och det är för att jag har somnat redan vid 19-20 på kvällarna så jag har med andra ord inte kunnat!

Men idag så var det iallafall skola, sen hem en stund och sen vidare till stan och fördriva tiden med Malm innan det blev vidare på bio!
Köpte en nytöjning idag också eftersom att min far inte gillade den andra, han ville att jag skulle ta ut den men jag byte istället till en som ser mer ut som ett vanligt örhänge!

Tunnel med Vita ädelstenar http://images3.bilddagboken.se/73/_u1/_u4/_u1/_u2/_u8/_u1/u1412819/95963_1260760991.jpg
Den jag har nu! Fast min är               Den jag hade innan!
svart med vita strasstenar                                      

Vi var ju och såg på bio som sagt, vi hade fått förhandsvisningsbiljetter till den nya filmen "farsan".
Filmen var väl helt okej, ganska små rolig så man satt och skratta en hel del. Kanske inte är värd att betala för men som sagt så var den helt okej!
Vi fick en tröja, en kortlek och en massa information om den breda linjen. Det är alltså NV (naturvetenskap), det är tydligen den bredaste linjen på gymnasiet.
Tröjan vi fick var också den breeeeedaste!

http://www.facklan.se/Affisher/farsanStor.jpg

"Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men FARSAN, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.

”Farsan (Jan Fares) är en färgstark person och en grym skådespelare. Jag har alltid velat göra en film med honom i huvudrollen”, säger Josef Fares.
"

24 januari

Sitter och skriver litegran på min rapport om andra världskriget, känns lite segt men det är faktiskt något som intresserar mig så det är ganska lugnt!

Är du intresserad av det eller tycker du bara det är en pina och sitta och se en dokumentär om andra världskriget?

24 januari - glida s60!

Var så trött när jag kom hem igår så orkade aldrig skriva vad som hade hänt under dagen. David och Thomas kom till mig vid 18, vi tänkte fara ut en sväng då men eftersom att det skulle vara dött i stan då så la vi oss och såg en film på tv.
Vi drog ut vid halv 8 istället eftersom att Thomas var tvungen äta så vi tänkte fara på Max vid OKQ8 men då kommer precis en buss med hockeyungar och dom springer in på max och fyller hela stället så vi ångrar oss och far och kör några varv istället med högt dunkande musik. Till slut bestämmer dom sig för en drive in.
Mätta och glad så drar vi några varv till innan vi for till Örnäset och var med Jennifer och hennes kille, satt och snackade med dom i deras lägnehet ett bra tag innan vi for tillbaka till stan och ställde oss på brass.
Då kommer en nyare merca upp vid sidan, ingen av oss visste vem det var tills vi såg vilka som satt i baksättet. Det var en massa Törebor i storstaden. Snackade med dom ett tag innan vi for och plockade upp Alma och hennes kompis, skjusade dom till Kvantum och sen plocka vi upp lilla Linng som hade missat bussen! Sen var det raka vägen mot Gammelstad!


24 januari - dagens fråga "varför är det äckligt med bögar?"

Varför är det så fel när man ser två killar på stan som är tillsammans? Alltså att dom är homosexuella eller bisexulla, När det är två tjejer som strular med varandra så är det inte fel, jag förstår inte dirket vad som är skillnaden på att två tjejer gör något eller att två killar gör något.

Det är ju precis samma sak. Det är samma om en tjej kommer ut ur garderoben så tycker alla att det är okej, men om en kille gör det så tycker alla det är äckligt och hemskt.

Jag tycker det är ganska konstigt.

Jag är då iallafall stolt över den jag är och jag är stolt för att vara bisexuell. Jag har aldrig haft något emot bögar eller något emot lebbar. Det är så dumt med fördomar!


23 januari

Jag har haft ganska mycket dom senaste dagarna så jag har inte haft tid att skriva dom senaste dagarna. Hade tänkt ta igen det men det finns inte så mycket att skriva om det som har hänt.
Jag umgicks med Marie, Maria, Ida, Johan, Daniel och Ante igår, det var ganska kul ändå! Dom spelade hockey och hade kul, jag stod på sidan och frös som ett as!

Idag var jag med min mor och hittade ett par nya skor eftersom att jag hade haft mina skor i nästan fyra år. Jag sliter inte skor så jag kan ha mina länge men jag hade trampat dom så snett så det slet ganska mycket på mina knän.

http://i2.photobucket.com/albums/y36/persiangts/goodyears.jpg
Det blev iallafall ett par svarta Adidas Good Year, jag vet att det är herrskor men dom är så himla skön. Passar perfekt på mina fötter, så är nöjd!

19 januari - vårjackor


Hittade 4 super snygga vår- och sommarjackor, dom är verkligen något som jag skulle ha på mig i sommar. Funderar faktiskt på att klicka hem den svarta i skinn, grymt sugen på den. Men det blir väl att göra det när man får pengar.

19 januari

Nu har jag varit vaken en stund, men jag har inte någon ork att flytta mig från sängen. Borde ju egentligen vara i skolan idag men när jag vaknade vid halv sex imorse mådde jag illa och kände mig spyfärdig så jag somnade om och vaknade en timma senare av att min far väckte mig. Blev iallafall att stanna hemma idag och krya på mig.

Tänkte börja med en ny bloggdesign eftersom att min känns så gröttig och ful så vi får se vad det blir, men först ska jag gå ner och försöka hitta något att äta.

18 januari

Har precis kommit hem från staden, träffade på Mogge där så fick skjus av han och hans moder. Gulligt av dom!

Jag har haft en ganska så lugn dag på skolan, var i elevfiket så jag fick sluta lite tidigare än dom andra eller 2 timmar tidigare. Satt och drack saft med Nils och spelade kort tills han kände sig allt för sjuk och åkte hem men då kom Stina och hjälpte mig så jag inte fick stressa ihjäl mig där.

Nu har jag precis ätit så nu tänkte jag och min mor fara på Lindex och kolla!

17 januari

Har precis gjort mig en stor tekopp så tänkte slå på en film innan jag ska sova. Har varit en sån seg dag så det känns som att det är det enda jag har gjort idag, fast det är det väl inte. Har faktiskt städat och varit ut en sväng och träffat Johan, var social med han medans han vänta på bussen till Kalix!


17 januari

Tomme har precis farit till Kalix så nu sitter jag här själv i soffan och ser klart filmen som vi började se. Funderar på att gå och sova snart eftersom att jag är trött som jag vet inte vad. Men jag ska se klart denna film först.

16 januari - Outfit




Kavaj från H&M
Linne från kandeeshop.se
Jeans från Gina Tricot
Smycken från H&M
Väska från H&M
Skor från Friis&Co

16 januari - hockey!

Sitter med Tomme och ser tv, han kollade nyss hockeyresultaten.
SAIK leder mot Södertälje med 3-0 och Luleå ligger under med 3-1 mot Modo, så jag sitter och är glad i soffan och Tomme sitter och är sur!










16 januari

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag har somnat ganska tidigit, jag har gått upp kl 6 varje dag och farit till skolan kl 7. Jag börjar redan då eftersom jag går på morgonskola. Sen har jag somnat vid 7-8 varje kväll så jag har med andra ord aldrig orkar blogga.
Tänkte att jag ska skriva lite om vad som har hänt i veckan.

Onsdag;
Först så var det skolan och en sväng till stan.

Torsdag;
Blev bara skola sen hem.

Fredag;
Skolan, stan träffade Sanna och en massa annat folk. Tog en kaffe med Sanna och Malm, satt och snacka med dom ett bra tag.





Oseriös bild! JAPP!

12 januari - dagens outfit



Grå tjocktröja - Fått av mamma
Svarta vanliga leggins - H&M
Svart baströja - H&M

12 januari

Jag skrev ingenting igår eftersom jag var så trött när jag kom hem så jag somnade nästan direkt. Hann bara se 15 min av min film innan jag somnade så det var lite surt, men det kommer några inlägg idag.
Kan inte skriva något mera nu eftersom att jag sitter i skolan på svensk/engelskan.

10 januari - Paranormal Activity

Jag skrev ju ett inlägg imorse men efter det så somnade jag om och sov 14 så mina föräldrar var inte så glada eftersom att det är skola imorn. Men jag ska ändå lägga mig tidigit idag så jag kommer upp imorn.

Nu tänkte jag slå på Paranormal Activity, alla säger att den är läskig så vi får väl se vad jag tycker.
Jag skriver lite mer efter att jag sett den klart.

UPPDATERING!
Nu hag jar sett filmen klart och jag tyckte inte den var läskig. Den var allmänt dålig, den var inte så bra som jag trodde den ska vara så den får 2/5.

10 januari - Godmorgon

Godmorgon folket!
Känns lite konstigt att vara vaken så här tidigt men med tanke på att skolan börja imorn så stälde jag väckarklockan på 8.00 och en gång på 8.30. Var faktiskt så duktig så jag vaknade, vilket jag inte alls brukar göra. Men nu är jag iallafall vaken vilket är tur, tror jag ska gå ner och äta frukost och sen gå och duscha.

Det första jag gjorde när jag vaknade var och kolla facebook och youtube, hittade lite roliga grejer där bland annat en kommentar från min faster.

''

Ganska gulligt ändå, Nixon är alltså deras hund. Kolla inlägget nedanför så ser ni bilderna.

Sen hittade jag en video på youtube som jag verkligen gillar, det är en tjej som gör en massa olika sminkvideos. Dom är lätta och förstå fast hon pratar engelska, vilket jag gillar. Hon visar en massa sminkningar som olika kändisar osv har haft någon gång.


10 januari

Tomme och Erik åkte precis eftersom att dom inte vill vara hem så sent, men dom lär ändå vara där kring 3 med tanke på att dom har en timma och köra från Luleå till Kalix.
Vi var först ut och gled en sväng innan vi for hem till mig och satt och såg film. Vi såg Accepted och Ronny och Ragge.

Justja, var ju hos farmor och farfar idag och åt. Dom böjd på en massa god mat, förrätt, varmrätt och efterätt x2. Kan ju säga att man var väldigt mätt efter att ha ätit en massa!
Tänkte lägga in några bilder från dagen.



Mat


Kusinernas hund Nixon






Jag och
Nixon


Jag och
Nixon


Jag och
Nixon
Paranormal Activity

9 januari

Sitter och fixar mig för vi ska ner till piteå på "släktmiddag", jag kan säga att jag inte ens känner mig sugen på att fara men det blir nog kul.
Jag tänkte ta med mig kameran, så det kommer bilder senare idag:)

8 januari



Sitter och lyssnar på en massa bra musik via spotify!
Klicka på spotify loggan för att få min spellista!
Nu ska jag börja fixa mig och sen äta frulle!

8 januari

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen men har redan hunnit vara och duscha så nu känner man sig fräsch igen.
Sitter och surplar på mitt kaffe och funderar på vad man ska hitta på idag. Undra om man kanske sa ta och fixa sig först och sen hitta på något eftersom att det ändå inte är någon som är vaken än.





"Goodbye Norma Jean, though I never knew you at all 
You had the grace to hold yourself
While those around you crawled
Goodbye Norma Jean, from the young man in the 22nd row
Who sees you as something more than sexual
More than just our Marilyn Monroe "


7 januari 2010

Jag har inte haft ork att skriva något inlägg men nu blir det ett eftersom jag har designat om bloggen lite!
Jag tyckte att det blev ganska bra med tanke på det som var innan, eller? :)

RSS 2.0
LILLISAA