27 april





Hittade denna skönhet hos Gina Tricot, det är inte min stil direkt men jag gillar mönstret och det på den.

25 april


Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra... Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...
Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?

23 april

Sitter hos Johansson med go folket, dunkar musik och har det bra!
Vi har absolut ingenting att göra här i Rutvik. Vi flummar på som vanligt!

Alla från go folket hälsar! Speciellt ANNA JOHANSSON FRÅN DEGERÄNGET/PITEÅ!

23 april

Håller på att städa, har kvar att dammtorka och dammsuga. Känns tungt men det måste göras så nu är det bara lägga på en rem eftersom attt jag fick ett sms av Anna nyss att hon står och väntar på bussen från Piteå.
Ska bli kul att träffa bruden med tanke på att det var nån vecka sen jag träffade henne!
Kommer upp bilder senare ikväll ifall det tas några för nu ska jag fixa klart rummet så att min mor blir glad på mig, visst låter det som en bra idé?


21 april

Som jag skrev tidigare så ville jag hitta på något senare och så blev det, vi knalla ner till Konsum och köpte oss var sin dricka och väntade på att Robin skulle komma och hämta oss. Raggen ett par varv i stan innan dom körde hem mig!

21 april





Nu har äntligen våra klasströjor kommit!
Dom blev grymt snygga, vi valde att rita våra egna tröjor så att dom blev mer personliga istället.
Oftast brukar man ju ha namnen på baksidan men vi valde att ha dom på framsidan och sen ritade alla i klassen sig själv och något som är personligt för dom, det är alltså trycket som är på baksidan!
En annan sak som är speciellt med våra tröjor är att alla i klassen har olika färger på tröjan och trycket!

21 april

Tänkte uppdatera bloggen innan jag for mot stan men jag hann inte det med tanke på att när jag hade tjorvat klart så var det 10 min kvar tills bussen gick så det var bara klä på sig och börja gå mot bussen.
Träffa Daniel på bussen som bestämt så vi gick en sväng på stan innan vi rörde oss mot Bergnäset.
Nu har jag inget att göra eftersom att Daniel ligger och vilar ögonen ett tag, funderar på att låta han sova ett tag sen väcka han och göra något!

20 april



Jocke, 4år, studerar fascinerad sina testiklar där han sitter i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar: Mamma, är det där min hjärna?
- Inte än, min älskling, svarar hon. Inte än …


Det var två personer som hette Fjolle och Stolle som var uppe i fjällen och stal renar. Efter dagens slit så satt dem vid lägerelden och drack lite hembränt dem hittat. Efter ett tag så frågar Fjolle:
- Du, inte tål väl du mygg?
- Jo visst tål jag mygg.
Så dem satt där och diskuterade fram och tillbaka några timmar om hur dem tålde mygg eller inte. Till slut så slog dem vad om en ren, att Stolle skulle vara fastbunden över natten vid en dvärgbjörk alldeles naken. Sagt och gjort, Stolle blev fastbunden och Fjolle gick och la sig i tältet för att sova. På morgonen när Johan stack ut huvudet från tältet så såg han Stolle hänga alldeles livlös, det enda som höll honom uppe var repet runt midjan.
- Vad var det jag sa, du tål ju inte mygg!
Från Stolle hördes det ett stönande:
- Visst tål jag mygg, men det är ju den jädra renkalven som har diat mig hela natten...




19 april - bilder från piteå















19 april



Fröken hade läxförhör på lågstadiet i Tierp. Varje gång Kalle fick en fråga slickade han på fingret och strök sig över pannan. Fröken ville till slut veta varför han gjorde på det viset varje gång han fick en fråga.
Kalle svarade:
- Jo det är därför att ibland när vi lagt oss och skall somna så brukar mamma säga till pappa: - Stryk lite saliv på huvudet så går det lättare.


Lärarinnan:
- Nämn några mänskliga organ som vi har två av.
- Ögon, öron, lungor, svarar barnen.
Men Holger svarar:
- Snoppen, när han får frågan.
- Men Holger, det har ni pojkar inte två av, säger fröken.
- Jo, min pappa har det, svarar Holger stolt. En liten som han pinkar med, och en stor, som han borstar mammas tänder med!




15 april



14 april



Jag brukar använda linser för jag tycker personligen inte att jag passar i glasögon, men jag äger faktiskt två par glasögon som jag brukar ha dom dagar då jag verkligen inte orkar stoppa i mina linser. Kanske ska man börja använda dom mer, eller vad säger ni? Passar jag i glasögon?

13 april













13 april

Jag lovade ju er gårdagens outfit så nu kommer den!




13 april

Min uppdatering har blivit sämre, jag vet. Somnade igår när jag skulle uppdatera bloggen med dagens outfit, så därför blev det bara ett inlägg igår! Bilder från lovet ska jag också ladda upp så ni har något att kolla på!

Jag fick en skön morgon, jag fick sova en timma längre än vad jag brukar och det är ju aldrig fel. Sen blev det fara in till staden och se på bio med hela klassen.
Senare idag blir det att fara ner till Piteå och besöka farmor och farfar, dom har skaffat sig en liten finsk spets valp som vi ska och kolla på. Kameran följer naturligtvis med så kommer upp bilder senare ikväll eller så imorgon, det beror på hur sent vi kommer hem.
Nu ska jag fortsätta arbete med mitt SO/NO-arbete så jag skriver mer sen!

12 april -

SKULLE POSTAS KL 06:20

Godmorgon, nu sitter man här vid datan och sminkar sig.
Känner mig ovanligt pigg idag, jag brukar vara seg på att komma upp ur sängen men jag känner att jag är uppe med tuppen idag! Har sovit hur bra som helst, brukar aldrig göra det annars!


11 april



Den gamle mannen satt inne på en pub. Då kom en punkare med färgat hår in.
Mannen satt bara och glodde. Då tröttnade punkaren och frågade:
- Vad glor du på?
- Ditt hår!
- Och?!
- Jo, för ett tag sen knullade jag en papegoja! Är du möjligen min son?

Kyrpi skulle upp på fjället och räkna sina renar. När han upp till kåtan upptäckte han sin kollega Sampo stå med neddragna byxor bakom en vaja.
- Vo gör tu Sampo? frågade Kyrpi?
- Jo, je va te toktorn ikår o sa att je hatte sån värk. Tå sa toktorn att volta-ren pruka hjälpa!!!


10 april

Dagens vill ha: cola
Dagens klädsel:
myskläder
Dagens frisyr: slarvigt uppsatt
Dagens händelse: skoter
Dagens låt:
-
Dagens favorit:
bror min
Dagens köp: ingenting
Dagens humör:
trött men glad

Jag orkar verkligen inte börja skriva ett inlägg, jag sitter och ser på NCIS och det har jag gjort sen jag kom hem idag.
Det blev en hel dag ute på fjället, 9.30-17.00. Man är ganska slut i kroppen efter att ha varit ute i solen, jag känner att ansiktet bränner fast man har smort sig med solkräm.

9 april

Jag har tagit en "bloggpaus" eller vad man ska säga, som jag har sagt tidigare så har jag väldigt segt internet när jag är i stugan. Jag har väldigt lust att ladda upp resten av bilderna som jag  har taigt här uppe men det går inte eftersom att det tar väldigt lång tid. En bild tar ca 5-15min att ladda upp så ni får vänta med att se bilderna!


Denna bilden är tagen för någon dag sen då vi var ut på fjället, som ni ser så blev min bror fångad på bild.
Gillar bilden enormt mycket, lägger ut den eftersom att jag älskar min bror!

6 april - hej tomat!

Jag kommer med några mer tråkiga inlägg, jag har ingenting att skriva om när jag är här uppe. Det blir hela tiden samma saker att skriva om.

Idag har vi varit ut en sväng, kände igår att jag hade bränt mig i ansikte men idag är det verkligen hej tomat! Jag är helt röd i ansiktet och det gör ont.

5 april

Som ni ser så har en del bilder kommit upp på bloggen, jag orkade inte ladda upp alla bilder idag och det är som sagt för att mitt internet är så segt men det kommer komma upp mera bilder inom några dagar!

Just nu sitter jag vid köksbordet och ser Johan Falk, detta är första filmen jag ser. Jag må vara lite efter men sån är jag! Ska snart gå och sova, orkar knappt hålla ögonen öppna.

5 april - bilder del 1

















4 april


Linn Grönlund på bilden ovan

Jag har en brud som hela tiden tycker att jag ska blogg så jag skriver väl ett kort inlägg nu då.
Jag har ju så segt internet här uppe vilket gör att det inte är kul att sitta vid datan, iallafall inte på internet.
Vi har haft en mysig stug kväll med tvtittande och älgkollande, vi hade nämligen en älg på gården ca 50m från huset.


4 april

Mitt internet tjorvade igår så jag kunde inte blogga, jag vet inte vad som var felet men jag kom iallafall inte in på internet.

Idag har det varit superväder, det har varit sol och jätte varmt.
Vi har suttit ute i nästan 5 timmar, man känner verkligen att det bränner i ansiktet efter att ha varit ute så länge.
Jag har tagit en massa bilder, men jag tänkte lägga upp dom senare idag.

2 april - dagens skratt



- Vad kallar en sametjej sin dildo?
- Fusklapp

2 april

Har precis kommit "hem"  från en tre timmar lång färd, vi var som sagt varit ner till Jokkmokk för att hämta grejer till skotrarna! Jag uppdaterar mer ikväll eftersom att jag tänkte gå ut nu medans det är sol!

2 april

Igår när jag skulle uppdatera så drog min mor ut internet precis så det blev aldrig någon uppdatering igår för när jag väl kom till stugan så orkade jag inte plocka fram internet.

Imorse så fick man ett bra uppvaknande, min mor och våran hund var i sängen och mor min hade lagt en bok och ett påskägg precis brevid huvudet. Det är ju aldrig fel att vakna upp av att man får godis, eller vad säger ni?
Vi har redan hunnit vara ut en sväng med skotrarna men det är så dåligt väder här uppe så det var bara att vända på fjället eftersom att man inte såg någonting. Sen verkar vi ha två skotrar med motorhaveri eller dom går då inte som dom ska så det ska fixas!

RSS 2.0
LILLISAA