28 januari - saknar dig varje dag!

GULLI NILSSON  - MIN ÄLSKADE MORMOR! <3

Jag önskar du kunde läsa det här nu egentilgen, jag saknar dig enormt mycket nu. Ca 3 år sen sen du fick veta att du var sjuk, jag var bara 10 år. Inte kunde jag ju mista min mormor redan, du var ju bara 61. Nu är det mer 2 år sen du dog.

15 år tidgare hade hon bröstcancer men klarade kampen mot den. 2005 fick hon veta att den kommit tillbaka men denna gång var det hjärnttumör. Eller det hade spridit sig så mycket för att hon fick veta det för sent. Det gick inte att få bort denna gång, hon fick cellgift men det gick inte. Hon tappade allt hår och den sista tiden bara med peruk.

Vi hade precis fått sommarlov, kommer ihåg dagen så väl. Pappa kommer hem för vi var hemma själv, han säger som det är. Mormor hade somnat in för alltid nu. Jag skrek och grätt bara, var så jävla ledsen. Hade sagt nej till att följa med mamma till sjukhuset nån dag innan, hade inte träffat henne på  tre veckor och nu var hon borta. Hon stog mig väldigt nära, och jag saknar henne! <3


Gulli Nilsson,  jag älskar dig! <3




27 januari - tre dagar kvar!

Sitter hemma, har varit på skolan en stund men jag gick hem eftersom att jag inte mår bra. Magsjuksäsongen är ju hära så det är väl det som jag kommer få. Det skulle inte förvåna mig om det är så, men vi får väl se.

Jag sitter i alla fall och lyssnar på Ras Cricket - Polisen slår, varför ska man ha så mycket fördomar mot polisen? Dom gör ju oftast bra sitt jobb, men okej ibland tycker man bara att det är skit saker som dom kommer och bryr sig i men dom gör ju ändå bara sitt jobb. 



Uppdatering!
Jocke klarade uppkörningen så nu har han körkort! Grattis!

26 januari - godmorgon!

Jag vaknade vid 06.30 av att mamma ringde och väckte mig, gick och fixade mig och for till skolan.
Gick igenom en jobbig dag med en massa jobbiga lektioner. For till stan en snabbis efter skolan, träffad en massa folk osv osv. Ska plugga nu! ciao!


26 januari - godnatt!


25 januari - dålig uppdatering!

Jag har varit väldigt att dålig på att uppdatera den senaste veckan, jag har haft mycket annat att göra. Jag har tex inte orkat skriva ett blogginlägg medan jag var med Jocke, han är värd all min tid i världen så därför orkar jag inte sitta vid datan när jag är med han!
Nu ska jag fortsätta att skriva "boken om mig själv"



Uppdatering om helgen!
Älskligen kom på fredag kväll vid 20.00, jag gick och mötte han.
Det blev en del tjorv då men det löste sig till slut, tur var väl det. Jag och Jocke myste på under kvällen, satt och kollade tv och så. Vi somnade väl vid kanske 01.00 någon gång, och vi vaknade vid 08.00 eftersom att jag skulle och träna kl 09.00-10.00. När jag väl hade tränat så fixade jag mig och jag och jocke drog in till stan och fixade en massa!
Jag hittade en par täckbyxor/slalombyxor och en väska, är ganska så stolt över mina byxor. Jag gjorde faktiskt ett väldigt klipp när jag köpte dom, jag gav 500:- för dom och dom hade kostat 1800:-.
Älsklinge åkte hem med bussen som gick 14.15, vill inte att han skulle åka eftersom att jag vill vara med han hela tiden. Jag vill att han ska vara nära mig istället!
Men efter att han hade farit så träffade jag Cajsa och Madde, vi hade väldigt kul på stan iallafall. Vi gick och tog en kaffe på stan blandannat! Så med andra ord har det varit en väldigt lyckad helg!


21 januari - utanrubrik!

Jag skrev inget inlägg igår eftersom att jag inte hade något att skriva om, jag satt istället med min mamma och kollade på en massa kläder. Hittade faktiskt en hel del kläder från bland annat H&M och Gina Tricot

uppdatring senare!

 

Jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men det är för att det inte har funnits ork till att göra det. Det har varit en massa plugg bland annat..

19 januari - förlovning?

Jag har suttit och läst Kissies kompis blogg, kommer inte ihåg namnet. Men hon hade iallafall skrivit ett inlägg om folk som förlovar sig tidigt, tex dom som är i 15 årsåldern och förlovar sig.
Själv så tycker jag det är gulligt att se ungdomar som verkligen sattsar på sin kärlek.

Vad tycker ni?

19 januari - död!

Jag sitter och är sur över min mobil som har dött!  Det var nångon jävel som var med vatten när jag höll på med mobilen!
Ajja, för övrigt har min dag varit bra förutom det däradå!
Jag ska se klart nå pogram på mtv nu.



Min söt jocke, (bilden är från i helgen)

18 januari - boden!

Jag vaknade vid 11, gick direkt och duschade eftersom jag var tvungen att skynda mig för vi skulle till Boden.
Vi var i Boden vid 13 och min bror skulle spela kl 14, det blev att vänta i minst en halvtimma. Första matchen gick inte så bra, kommer inte ihåg några resultat. Andra matchen blev en jämnare match. Efter att min bror hade spelat sina matcher så for vi och tjockade oss på max. Sen jag kom hem har jag suttit vid datan och smsat med Jocke.

17 januari - jokkmokk

Jag vaknade vid 8 och började fixa mig, så vi var iväg vid 9.30 och vi kom fram till Jokkmokk vid kanske 11.
Det första jag gjorde när jag kom till morfar var att sätta mig vid data och vänta på att Jocke skulle komma hem från sin stuga. Men påvägen så fick kan självklart problem, han lyckades spränga remmen så han fick köra hem med en reserv.
Jag bestämde mig för att träffa Aweboi medans jag väntade på Jocke.
Jag gick och mötte Aweboi och vi började knalla mot OkQ8 eftersom att Jocke tydligen var där för att han hade köpt en ny rem till skoter. Vi stog och pratade där ett tag till jag och Aweboi började att knalla hem igen. Nästan hemma så kommer Jocke eftersom att jag och han skulle fara ut med skotern.
Tog på mig skoterkläderna och satte mig på skotern med Jocke och for ut. Vi träffade Lars, Simon och Glenn mit ute i ingenstanns. Vi var ute och bra tag tror kl blev 15.30 innan vi var hemma.
Jag och Jocke for till han och myste! Kåtade även på hans kamera! For till min morfar vid 18 för att äta och att åka hem till Luleå.


16 januari - kämparglöd!

Dagen började med att jag vaknade och kände mig mycket bättre än dom två sista dagarna så jag bestämde mig för att gå till skolan så gjorde det. Var på alla lektioner osv.
Åkte med Ella och Jimmy till stan senare eftersom jag skulle träffa Jocke som egentligen skulle sova hos mig, men så blev inte fallet. Han sa att han var tvungen att åka hem med 13,45 bussen, såklart fick dom uppleva en sur och bitter Isa. Jag hade ju sett framemot att denna helgen skulle bli så bra och sen skiter sig bara allt som vanligt. Men det som var positivt är jag ska upp till Jokkmokk om bara några timmar!



Jimmys bild; tjockis & sötnos!

Senare på kvällen blev det plannja som vann.  Tråkade vid datan resten av kvällen! 


15 januari - boring!

Jag ligger hemma i soffan med mammas data, har precis ätit pizza.
Jag har inte något att göra, orkar inte göra något heller. Man kan väl säga att jag är mer eller mindre sjuk. Hade ont i magen när jag vaknade, nådde också illa så det blev en till tag hemma i sängen.
Jag ska då till skolan imorn. Borde nog klara av en fredag, det är ju en kort dag.



Glada nyheter! Jocke kommer imorn, vilket betyder att han sover hos mig till lördag och jag åker till jokkmokk med han på lördag!

 

14 januari - en månad kvar!

Jag har vaknat för ca 4,5 timme sen så jag är nyvaken än känns det som. Har suttit vid datan och redigerat bilderna jag tog imorse, känns som att alla bilder har blivit dåliga.





Har nyss sutti och kollat "fjortis filmer" på youtube,  hur dom ens orkar?
Jag har en massa kompisar som är med i tex "fjortisar i lule", jag menar hur kan man ens orka slösa tid på att göra en "fjortisfilm". Många som är med i filmerna bor ju inte ens i Luleå så dom som gör dom borde ju först ta reda på vart dom bor om dom nu ska göra en film med fjortisar i LULEÅ!


11 januari - stendöd

Jag hade egentligen suttit på en buss upp till Övertorneå med mitt kära basketlag men istället ligger jag i sängen och är förkyld.
Känns ju mycket bättre att ligga i sängen än att sitta på en buss klockan 7 på morgonen med en massa ungar som inte håller käften.



Sitter och läser kuriren.nu och lyssnar på låten ovan. Har suttit och lyssnat på den i flera timmar, blir aldrig less. Ganska konstigt för jag brukar bli less på låtar väldigt fort.

Gåben och Jimmy kom med bussen från kalix, trodde inte att dom skulle komma menmen. Jag tog en buss in till stan och träffade dom, vi gick på stan ett tag innan Åsa kom och träffade oss.  Tråkade på stan men tog en buss hem vid 17, käkade när jag kom hem och for till sporthallen och tränade.

9 - 10 januari - crazy crazy night

Fredagen började med att jag vaknade, fixa mig och gick till skolan. Jag slutade 13.40 då jag for hem och städade.
När jag hade städat klart så tänkte jag fara till stan och träffa Cajsa men det blev inte så. Hon kom istället till mig och umgicks med mig istället för att jag umgicks med Jocke.
Det var egentligen meningen att Jocke skulle komma i fredags men det blev inte så eftersom att han inte mådde bra, så jag fick planera om min helg helt och hållet.

Överlycklig för att min skoterjacka kom, tog bara sådär 8 dagar att få den!


Joakim Nillsson!

Lördag, jag vaknade vid 12. Jag gick ner och åt frukost efter många om och men. Efter så satt jag mig vid datan innan jag började att fixa mig, jag for in till stan och träffade Cajsa. När jag satt på bussen in till stan så träffade jag Ellae, hon skulle också in till stan. Vi gick runt ett tag innan Cajsa kom in till stan.
När Cajsa kom in till stan så skulle vi möta upp henne vid Blå gåsen och på vägen dit så träffade vi Ricco, han såg så ensam ut så han fick följa med oss.
Tog en kaffe på Blå gåsen och kanllade vidare till smedjan, träffade Parre och en massa annat folk dära. Ellae, Nicke och David (?) lämnade oss efter det och jag ocj Cajsa gick vidare på stan innan vi gick på max och tog en frisco.
Jag måste vara ganska konstig men jag äter alltid frisco med vanligt bröd eftersom att jag tycker friscobrödet är för kompakt. Ajja, nog om det.

Vi for hem till mig när stan stängde eftersom att det inte fanns något att göra i stan då, jag åt en gång till.
Sen så kom jag på att jag hade en ben and jerrys i frysen så då åt vi upp den och kollade lite tv innan Cajsa for hem igen.


8 januari - allt mellan jag vet inte vad..

Sitter här med en mask i ansikte och kollar på adidas tröjor och tangentbord. Det är nämligen så att jag behöver ett nyt tangentbord eller jag behöver inte ett nytt men det skulle vara bättre att ha ett med "låga" tangeter. Fast jag lär aldrig hitta något eftersom att mina krav på ett tangentbord är höga. Det får absolut inte vara svart för om det är svart så ska vara belysning i det. Sen ska det helst inte överstiga 600kr.



Saitek Eclipse II (2) Keyboard (USB) förr ca 500 kr, är sugen på att köpa det men får se!

Sen är det här med adidaströjor, det är jag också grymt sugen på att köpa en till! Man får aldrig nog av dom, men jag hittar ingen snygg.



Äntligen bra nyheter! Jocke kommer imorn!

8 januari - sssh!

Nu var första skoldagen avklarad, sagt som gjort så var det en ganska lugn dag förutom att jag hade kvar ett matte prov som jag måste göra. Men jag hade tur så för göra det först nästa fredag!
Skolan var väl som vanligt kan man säga.

For med mamma och hanlade efter skolan. När vi kommer till mjölken och det så ser jag helt plötsligt semlor! Jag var bara tvungen att tvinga mamma att köpa semlor! Jag älskar typ semlor, fast jag äter alltid dom på mitt eget sätt.



Uppdaterar snart igen!

7 januari - tror aldrig det är sant

Var nyss på ett toppen humör men det for lika fort, trodde jag skulle få min adidas tröja men icke det. Någon annan jävel hade köpt den!
Det gör det inte heller bättre att jocke kanske inte kommer i helgen!

Allt känns ganska piss just nu, får hoppas det blir bättre tills imorn då skolan börjar.
Jag vill inte vara som en sur gammal kärring som går och klagar på allt.

Nu är det redan lite bättre, sitter och håller på med brorsan ipod. Han var så gullig så jag fick låna den!


3 januari - jullovet!

Sitter här med en stor skål med glass och en mugg med oboy! Äntligen har min mamma köpt hem oboy, det är nämligen så att det inte har funnits någon oboy i detta hus på nån månad. Jag får skylla mig själv när jag drack upp hela påsen på ca två veckor.

Jag tänker sammanfata detta lov genom ett blogginlägg och nu när lovet är slut så ska jag börja skriva ett inlägg varje dag.

Det var ju mellandagsrea för ett x antal dagar och självklart var jag dära! Eftersom jag redan har så mycket kläder så blev det bara ett par jeans och en tröja/kofta.  Jag gjorde också hål i näsan. Äntligen säger jag bara!

Det blev ett par Levis 503 loose, jag var egentligen ute efter ett par Levis 10002 loose men jag hade inte turen med mig. Dom var med andra ord inte på rea!
Tröjan var en blå bloero (stavning?!) från H&M!



Några dagar senare så var det "all night game". En hel natt med bara basket, vilken dröm egentligen. Vi hade första matchen kl 14 mot sunderbyn, det blev en stor förlust fast var inte så delaktig till den. Jag har tyvärr skadat mig så jag kunde inte spela så mycket. 18.00 var nästa match mot höken, vi vann den. Vi gick och åt och såna saker och gjorde oss färdig för att gå och lägga oss vid 23. Jag kan ju säga att jag inte sov något mellan 23 - 04. Så när dom andra vaknade vid 04 så var jag redan vaken. Matchen kl 05 gick väl inte så bra, men jag var nog den enda som var pigg. Eftersom att vi förlorade 05 matchen så skulle vi spela 08. Vi förlorade våran brons match mot vråken så vi kom fyra. När jag väl kom hem så sov jag resten av dan!

Nyårsafton började jag med att städa klart mitt rum, det kan jag ju säga att det inte gick framåt. Det slutade med att jag satt vi datan, vid datan slutade det med att jag klickade hem en skoterjacka! Vi for in till stan där vid 12 och kollade på raketerna.
 

Nyårsdagen, Christina och Emil fyllde år! Grattis till dom! Jag forsatt med mitt städande men med hjälp av min mamma denna gång! Jag somnade i sängen så det var hon som städa alltihop, tack!
Fast jag var så trött så tänkte jag att jag skulle dygna eftersom att Jocke skulle ta bussen från jokkmokk vid 6. Jag lyckades faktiskt vara vaken till Joakim kom alltså kl 8.30. Jag gick och möte han i -20, höll på att frysa ihjäl mer eller mindre. Åt frukost och gick och myste med joakim!
For till stan för att fixa en present till Christina. Jag var tråkig denna gång så hon fick ett presentkort på solgården (100kr).
Jag, jocke och carro gick och tog en kaffe på blå gåsen och åkte hem igen. 
Jocke for från mig vid 16.45 och då for jag hem och snabb fixa mig och drog vidare till Christina där vi brudar skulle på filmkväll.
Det blev en mysig kväll! 

 

Idag så har jag suttit vid min kära datat och saknat joakim. Jag har faktiskt inte gjort något med andra ord, men imorn så blir det fotboll hela dan!
Eller jag har faktiskt slösat lite pengar, jag har klickat hem puder och ögonrengöring. Blir snart att klicka hem hårförlägningen!


Blir en blond, 75 cm lång träns med clips. Jag ska nog inte ha det så långt utan jag kommer nog att klippa det lite kortare!

Jag känner mig faktiskt duktig detta år, jag har pengar kvar av min julklapps pengar efter jag köpte allt!


1 januari - gott nytt år!

Sitter här vid datan och tänker tillbaka på det år som gått, det känns som det inte har hänt något positivt under 2008. Jag vet inte om det är så eller så är det bara för jag är på dåligt humör så att det känns som att det har varit ett dåligt år.


RSS 2.0
LILLISAA