22 oktober - this is the ehm, i dont know?!

 

Sitter hos "syrran" och är med henne och babyface. Jag tror att vi snart ska ut och jyra eller något.

Dagen började med att jag gick upp och fixade mig, såklart skulle jag till skolan kl 07.00. Jag pluggade lite NO på morgonen eftersom att vi skulle ha prov imorn. Vi hade ju egentligen innebandyturnering men jag var inte så jag satt i C-laget och arbetade med en massa plugg. Vi skulle sluta kl 14.30 men jag fick gå redan 13.20 eftersom jag skulle ta en buss från stan till Antnäs som gick 13.45. När jag kom till stan träffade jag Åsa, vi gick till bussstationen och tog bussen till Antäs.

När vi kom till Åsa så fixade hon mitt hår medans jag satt vid datan. Senare kom Babyface, vi gick ut ett tag och jyrade. När klockan började närma sig 18 så tog vi en buss tillbaka till stan eftersom att Åsa skulle på någon teater. Väl i stan så gick vi till Åhléns och kolla lite, fast det var mest för att vi väntade på att Gutta skulle äta klart. När Gutta hade ätit klart så träffade vi dom vid KH, dom skulle fara men vi fick åka lite i hans ny merca innan dom for. Jag sa hejdå till Åsa också eftersom hon skulle på teatern, sen for jag hem och bara tog det lugnt.

21 oktober - you and me

 

Jag vet att jag varti dålig på att uppdatera men det är för jag inte har haft tid med det och sen så har jag inte orkat helt enkelt.

Jag sitter på svenskengelskan och har inget att göra vilket betyder att jag får sitta vid datan och göra det jag vill. Jag har gjort klart precis allt, känner mig stolt som fan! Jag skulle egentilgen kunna hämta min stickning och sticka men nu har jag ju chansen att sitta här och skriva så jag tar den chansen. Jag har nästan aldrig tid hemma nu eftersom jag måste "köpa" datatid alltså typ hjälpa till hemma med disken, tvätten osv. Så det blir att jag skriver på skolan nån gång då och då alltså när jag inte har lektion. Nu sitter jag i datasalen i Blaget och har sv/eng. Sitter och funderar över helgen, jag vet inte om jag ska fara till Töre i helgen eller om John får komma till Luleå. Tydligen har tjejerna planerat en massa och dom vill inte att jag ska åka till Töre. Jag har bara lust att vara hem och inte göra något, fast det blir nog ganska långtråkigt till sist.

Vad ska man egentligen göra när man är ledig mer än en vecka? Förslag?
Nu måste jag gå, jag kommer nog att uppdatera detta inlägg senare
ikväll!

19 oktober - åt helvete!

jag ska sova några timmar och sen ska jag skriva ett långt inlägg lovar!

Kommer uppdatering om dagen och om fredagen!


Uppdatering

Eftersom att jag var så trött så jag höll på att somna vid datan så skrev jag aldrig något inlägg. Men efter allt tjorv kan man inte förvänta sig något annat.

Iallafall så började Fredagen med att jag vaknade av ett ryk, vilket var för att jag sa att John skulle ringa och vecka mig men han hade inte gjort det så jag trodde klockan var mycket. gick upp och fixade mig och åt lunch. När jag skulle gå till bussen så missade jag bussen med en minut så jag fick sitta och vänta på den i 30(!)minuter.

Typ vid typ 18 for vi till challes och åt, där träffade vi Caroline och Frida. Såklart följde dom med oss hem till mig, vi gick ut efter ett tag och drog med oss linnl.

Resten av kvällen blev bara tjorv som jag inte orkar skriva om!

På lördagen så kom caroline, dagen gick åt till att färga hennes hår.


14 oktober igen - pain!


Sitter och slöar, jag har inget att göra! Sitter i datasalen i B med en massa, har inte alls mycket att göra. Alla andra sitter och spelar spel medans jag sitter och skriver blogg. Jag har inget att skriva om, det känns som jag har idétorka.

Jag sitter och tänker på det som jag skrev om i inlägget innan. Vad skulle du göra om någon av dina förälrdrar dog?

14 oktober - jag vet inte vad jag vill

 

Jag sitter och gör precis ingenting. Jag har precis gjort klart min analys på svenskan så har lite övrig tid nu så passar på att skriva ett blogg inlägg om ingenting egentilgen.

Jag sitter och funderar på hur det skulle vara om man bara hade en förälder i sitt liv. Tex som om min pappa dog. Visst jag bråkar mycket med min pappa men jag älskar ju han ändå. Nä, usch det där skulle inte gå. Jag måste ha både min mamma och min pappa för att klara mig! Jag älskar dom båda, och jag är glad att dom finns vid min sida fast  jag har gjort en massa tokiga saker. Jag ska lova att jag ska börja skötta mig och inte blir sur för det mesta.

Jag vet att min mamma lär läsa detta och mamma en sak ska du veta : JaG ÄLSKAR DIG!

13 oktober - i want to break free

 

Jag har precis fått i mig min kaffe med grädde och kanel. Jag är fast vid det, det är otroligt gott!

Började dagen som vanligt kl 06.30 med att gå upp att fixa mig, for till skolan vid 07.10. Var där ungefär 07.20 då var det bara att börja jobba med NO. Satt och jobbade med det ett tag, åt frukost precis innan jag började. Sv/Eng första lektionen, men hade bara det ca 20 min eftersom jag kom på att jag hade glömt idrottskläder så Jan var snäll med mig så jag fick fara hem och hämta kläder. Hann precis till idrotten så jag slängde på mig kläderna och gick till hallen. Vi hade innebandy på schemat, en sport som jag inte gillar kan jag säga. Jag vet inte varför jag inte gillar den, kanske är för jag aldrig hittar en klubba? Det gick iallafall bra sen, fast jag inte gillar sporten. Hade NO efter idrotten, finns inget att säga om den lektionen förutom att den gick segt fram. Fast det brukar ju vara så när det är sista lektionen innan lunch. Mattediagnos efter lunchen, det gick bra eller det var då så iallafall det kändes. SO och bild ganska lugna lektioner. Gjorde inte så mycket på bilden, gjorde klart det om skuggningar. Engelska sista lektionen, det gick verkligen segt. Vi satt i matte salen och skulle "läsa" vilket typ ingen gjorde. Men men, om man är så dum att man säger att dom som ska läsa får gå till ett annat klassrum så.

När jag kom hem så började jag vid datan där jag har suttit ett x antal timmar, vilket jag inte borde göra. Jag borde egentilgen gå och typ städa eller något sånt "viktigt". Tror jag ska göra det, eller så går jag och sover redan nu. Jag är verkligen trött, skulle var skönt att sova lite mer någon gång. Fast jag tror jag ska ta och sätta in lite mer musik på min MP3/MP4, jag börjar verkligen lessna på min musik nu.

Fick några att skicka lite musik på msn så jag kan sätta in lite ny musik på min mp, nu måste jag bara köpa ett par nya hörlurar eftersom att min som vanligt gick sönder på bildlektionen idag. Jag klarar mig inte utan musik.

11-12 oktober - i like snow, give me snow!

 

Det kommer inte bli något hål i näsan på ett bra tag, iallafall enligt min mamma. Synd det!

Min uppdatering kommer bli ganska dålig nu, jag får bara sitta vid datan 1 timma 3 gånger i veckan. Vet inte hur jag kommer klara det för jag sitter ca 4-6 timmar varje dag, jag får skylla mig själv när man blir som ett åskmoln. Ska berätta lite om helgen.

Lördag 11 oktober - Gjorde inte så mycket under den dagen. Städa lite och var social med min familj. På kvällen blev det  god mat och efterätt samt lite rapport skrivning om andra världskriget.

Söndag 12 oktober - Blev väckt av min bror vid typ 06.05 eftersom att min tlf som mamma hade tagit hade börjat ringa, jag hade tydligen råkat ställa in den på alarm. Somnade sen om, men blev väckt av min mor någon timma senare för hon trodde jag hade tagit mobilen fast det var min bror som gett mig den. Somnade om en timma eller två, men denna gång när jag vaknade så ropade dom om att det var frukost. Jag låg i sängen till 10.30 sen var jag tvungen att gå ner och äta frukost fast jag åt aldrig frukost utan jag väntade på att det skulle bli lunchdags istället. Jag åt lunch vid 12 och sen bytte jag om, tog på mig träningskläder. Jag och mamma for till Hälsans Hus, för jag hade tänkt träna med Luleå Stars. Men det kom aldrig någon mer än jag och Tove så skippade den träningen och for hem istället. Väl hemma så satt jag mig här vid datan där jag har suttit ett tag och börjar fundera på att gå och bytta om till andra kläder eftersom vi ska fara ner till Piteå.


UPPDATERING!
När vi kom till Piteå så hade farmor lagat middag till oss. Det blev fisk och potatis och till efterrätt glass och bär. Vi for hem vid 20.00 eller något sånt.

10 oktober - dreams coming true

    +    = ? 
                                                                           Tog bilden från Tobias fälts pixbox.


Jag sitter med en stor kopp latte och kollar epor på blocket. Jag vet inte om jag ska köra moppe när jag fyller 15, skoter när jag fyller 16 eller epa när jag fyller 16. Med andra ord så har jag beslut ångest, och jag lär behöva spara lite till det själv och jag är verkligen inte duktig på att spara pengar iallafall inte när det gåller mycke pengar. 

Nu var det nog med mitt skrivande om motorer. Jag vill göra något, tror jag ska börja med min rapport om andra världskriget. Det är bara en extra uppgift jag fick eftersom jag var klar med det vi skulle göra. Det är ju i 9an man ska göra om andra världskriget, men jag fick ju som sagt välja vilket ämne jag ville i SO så då blir det andra världskriget. 

Ska berätta om dagen nu. Jag började som vanligt kl 07.00, jag gick ner till datasalen på morgonen när jag kom och började plugga NO. Jag håller på att få en IGvarning i det, men det är tydligen för jag inte har gjort något prov som dom andra har gjort innan jag började i deras klass. Ska klara det, ska inte ha en IGvarning. Äh, men med Tomas lär jag ju klara det. Hade en massa lektioner idag, tex HK på morgonen. Vi gjorde vårrullar med morötter, vitkål och purjolök i. Jag gillar inte vegitariska vårrullar kan jag då säga, så det blev inte att jag åt nå eller jo jag åt en för att prova. Vi måste alltid smaka det vi har gjort säger Pelle. Hade matte, svensk englska och svenska under restan av dan. På sv/eng satt jag och hjälpte Tobias H.S eftersom han var lite efter med sin SOrapport. Han hann klart den eftersom att jag hjälpte till. Svenskalektionen gick ut på att se klar filmen "ingen kan älska som vi", eftersom att vi ska göra en analys om filmen.

När jag kom hem så började städa vilket inte gick så bra, har börjat städa mitt rum men jag måste fortsätta med det imorn. Jag städa iallafall stora rummet på övervåningen, och sen dess har jag suttit vid denna dumburk. Har sett alla "scary movie" alltså 1-4.

9 oktober - you and me?

 

Jag vill göra hål i näsan, jag har redan i naveln och 8st i öronen. Jag lär nog inte få göra det på första tiden, hur mycket jag än tjatar på mina föräldrar. (detta betyder ju att det bara är fejk det som är på bilderna)

Mamma, om du läser detta! Jag vill göra hål i näsan!

Jag tycker det är fin att bara har en liten liten plopp i näsan. Jag skulel gärna vilja ha det, och jag menar det är ju inte så dyrt heller. Det kostar väl ungefär 160:- eller något liknande. Jag vill så gärna göra det bara jag får.
Ajja, nu ska jag inte sitta och prata på om näspiercing.


Idag började jag 07.00 som vanligt. Ganska skönt ibland, bara fixa sig och fara till skolan. Äter ju frulle på skolan medans jag sitter och arbetar. Iallafall så satt jag och var social med jimmy på morgonen. Hade massa jobbiga lektioner som jag inte orkar prata om. När jag kom hem har jag suttit vid datan hela dagen förutom när jag var och tränade en timma.

8 oktober - ily!

    


Jag vet att jag är jätte dåligt på att uppdatera men det känns som det inte alls finns tid för att uppdatera bloggen.

Idag: Började som vanligt kl 07.00, när jag kom dit satt dom i datasalen så jag var först bara en sväng förbi Eivor i fiket och hämtade en macka och te. Gick ner till datasalen och satt där och var social eftersom jag inte hade något att göra. Eftersom jag började 08.15 så gick jag tillbaka upp till fiket och satt och pratade med Eivor tills jag började. Första lektioner vara SO med Micke. Vi ska ju egentilgen ha Birger, men Birger har ju fått cancer. Birger är ju min mentor och min solärare, vilket är ganska jobbigt nu när han har fått cancer. Ja, iallafall så fick jag klart min rapport som ska vara inne på fredag. Jag känner mig ganska stolt! Hade NO och musik, dom lektionerna gick ganska tungt. Sen var det lunch och språkval. Lektionen gick bra, satt och läste. Den sista lektionen var elevensval, och då hade jag valt bad eftersom att vi hade missat en badlektion så var vi tvungna att göra den på EV;n. For hem och satt mig vid datan där jag sitter forfarande.


6 oktober - Inga ord kommer..

Jag har egentilgen inget vettigt att säga, jag känner mig helt tom. Alltså i mig. Jag skulle egnetilgen vilja gå och lägga mig och bara sova! Sova i flera dagar, och vakna upp som om det varit en dröm jag levt i. Jag vet att det inte går, jag vet att jag inte kan det. Varför ska verkligeheten vara så hård?

Jag sitter och läser
www.doden.blogg.se, det är en tjej som heter camilla, 16 år som skriver denna blogg. Hon verkar ha gått igenom ganska så mycket i sina dar. Tex; nyligen då hennes bästa vän tog livet av sig.
Jag känner igen mig i camilla, fast som tur har inte det gått lika långt för mig så jag måste gå på massa olika samtal med massa personer, eller bli inlagd på psyket.

Det känns som det skulle vara fegt att ta livet av sig, det vet jag att det är också. Men ibland känns det bara som att man vill försvinna en stund, en timma, en dag, en vecka, en månad eller ett år till och med. Bara få försvinna ett litet tag, bara vara ensam och få tänka igenom allt! Allt som har hänt, allt som du vill göra, allt du drömmer om! Man har ju hela livet framför sig men ibland känns det inte som det! Idag var en sån dag, en sån där dyster dag då allt skulle kunna gå åt precis helvete! Jag försökte ta mig igenom hela dan, vilket gick bra! Nu är det bara det att jag ska med tjejerna och äta på GP. Jag har inte alls någon ork. Som jag skrev tidigare så skulle jag bara vilja gå och lägga mig och sova. Tror nästan jag ska göra det, skulle känna otroligt skönt!

Nu ska jag nog ta och fixa mig lite innan vi far till GP´s och äter, ni får höra mera senare.

4 oktober - pain!

Jag har inte skrivit blogg på tre dar nu, jag orkar inte bara. Det känns jobbigt varje gång jag ska börja skriva..


Jag orkar inte skriva nu heller, skriver imorn eller nån annan dag

It used to be you and me, and I loved you honey! <3






Jag måste skriva detta inlägg för att få det ur mig.

Vi fick veta av vadnra för första gången för ca 1 år sen, det var då du stötte på min kille. Jag gillade inte dig från första början men det är inte så svårt att förstå, jag menar du skulle nog inte heller gilla om någon stötte på din kille som du älskade. Jag började lära känna dig, efter att det hade tagit slut mellan mig och Jim. Jag insåg att du inte var den där idioten jag trodde du var, du var den snällaste människan jag hade träffat. Det tog låg tid innan vi träffades, jag vet att du och jag bråkade om Carl innan ni blev tillsammans. Jag vet inte varför vi gjorde det, han är ju inte mer speciell än någon annan kille. Jag träffade dig första gången efter jul tror jag det var, det var vinter i alla fall. Du och Carl kom när jag, Åsa och Robin satt på sunes och åt. Vi sa inte så mycket till varandra den gången. Detta låter som en kärlekhistoria mellan två tjejer men det är inte det! Det är en sak om min bästa vän! Jag träffade dig nån gång senare när jag var till Piteå. Jag började vara med dig under sommarlovet, vi hade verkligen kul. Det blev många långa nätter där vi satt och skratta och pratade. Det som jag mest kommer ihåg var när du skulle sova hos mig första gången, du kom kl 8 till Luleå för du hade åkt med din syster kille. Vi gick på Willys och köpte en hel plata med Powerking och glass, glassen åt vi till frukost kommer jag ihåg. Ingen kunde hålla tyst den dagen, man var ganska speedad av all Powerking.

Jag var i Piteå hos dig mer och mer, mitt liv var i Piteå under sommarlovet. Vi hade en del små bråk, men inget större. Vi var på psg discot tillsammans, jag vet att du fick tajata på mig ganska mycke innan du fick ut mig på dansgolvet, vilket känns ganska dumt nu. Vi hade kul den kvällen i alla fall, det är såna saker man aldrig glömmer. Det var ju då du träffade Emil också. Jag träffade min kompis på dansgolvet men han kände inte igen mig, 1 minut senare får jag ett sms : var det dig jag hälsade på ? Vi sökte upp Emil igen, jag presenterade Cassandra för Emil. Vilket vara ganska bra, en dag senare var dom tillsammans. Förlåt för jag var avundsjuk på er två, ni var så söta tillsammans. Efter psgdiscot träffades vi inte så mycket mer, bara på pdoltorsdagen tror jag det var. vi som hade planerat pdol tillsammans. Vi träffades en sista gång när du vara med på Pite Havsbad med mig.

Jag saknar våra tider tillsammans gumman, du gjorde mig starkare. Jag vill att det ska vara som förr då det var vi två, vi två som hade det kul tillsammans. Inte vi två som bråkar om allt och inget. Jag ångrar verkligen det jag har gjort mot dig, förlåt!

RSS 2.0
LILLISAA