27 november - ingen tid över

Jag har inte haft någon tid över så jag har inte hunnit skriva blogg. Dagarna har gått till att vara i skolan och att var amed Andre så när jag väl satt mig vid datan har klockan redan varit för mycket för att skirva ett blogginlägg så jag orkar inte sammanfatta veckan eftersom det skulle bara bli dessa rader; " jag har varit i skolan och sen varit med Andre".

27 november :
Idag vaknade jag vid 06.00 som vanligt, jag klev upp och fixade mitt hår och sminkade mig. Gick ovanligt fort idag att fixa sig, kanske var för jag inte orkade sminka mig så mycket. Jag åkte bil med min pappa till skolan så jag var där vid 07.00, fixade min bild till bilden eftersom den ska in snart. Åt lite frukost och sånt innan jag började med lektionerna. Allt gick bra idag, spec när Andre kom. Han kom till skolan eftersom att han slutade tidigare än mig, så han väntade på att jag skulle sluta. När jag väl hade slutat så gick vi hem till Andre och spelade lite sing star och ssx. Jag for hem och åt middag och vänta på att Andre och hans familj skulle komma och hämta mig. När dom väl kom och hämta mig så for vi till stan eftersom att det var kvällsöppet på stan. Jag och Andre gick runt på lite butiker hittade inget först, sen gick vi och fikade med hans familj. Dom är riktigt gulliga! Vi gick en timma till på stan, köpte hårvax eftersom jag inte har något bra. Sen efter det hade klockan ändå blivit 21.00 så då fot vi hem. Dom var så gulliga så dom skjusade hem mig igen!  :)




                                                                                     Gula tuben och blå burken! ME LOVE!<3


24 november - skolan


23 november - ilskan tar över..

Jag fattar mig inte på killar och sprit. 
 
Så fort det går åt helvete för en kille så tar han ofta till sig spriten, varför är det så?
Jag menar många gånger är det faktiskt så, kan dom inte bara göra som vi tjejer gör? Tröst äta choklad eller glass? I och för sig så finns det säkert tjejer som tar till spriten också, men om du kollar på en typisk tjej film så är det så att dom äter choklad eller glass när deras kille tex har dumpat dom.

Ajja, nu kan jag inte skriva nå mera jag ska ta och lösa detta problem nu. Kommentera gärna vad ni tycker/tror.


20 november - pengar

Sitter och ser film som jag har gjort sedan jag vaknade. Så med andra ord så har jag itne gjort så mycket, jag har flyttat datan upp till vinden. Efter det så har jag städat lite eftersom det såg förjävligt ut. Efter allt städande så gick jag och såg yttligare en film. Eftersom att det var lunch tid och jag var sugen på pommes så gick jag och gjorde pommes men när dom var klara så var jag inte ens sugen på det längre. Jag ät lite men jag började bara må illa som alla andra dar då jag har ätit. Jag såg klart alla filmer som jag hade laddat ner, och när jag hade gjort det så var det middagstime. Fick i mig lite mera än vad jag har gjort dom andra dagarna. Nu ska jag se klart mina filmer som jag har kvar.

 

15 november - töre

Match imorn, första matchen på över en månad. Äntilgen får jag spela!

När jag väl kom hem så for jag till Linng och var med henne eftersom att jag ändå inte hade något att göra den kvällen. Vi fotade lite under kvällen eftersom att vi inte hade något att göra.

  

16 november - jokkmokk
Vaknade vid 09.00 av att mamma ringde och väckte mig, bussen till Jokkmokk gick ju 10 så det vara bara kliva upp och göra sig iordning samt fixa det jag skulle ha med mig. Jag hann gör allt som jag skulle göra innan vi skulle fara. Bussresan gick väl bra, ganska mycket ljud var det.

När vi kom fram till Jokkmokk så lämnade vi killarna i sporthallen innan vi skulle fara och äta, vi hamnade på smedjan när vi skulle äta. Det var väldigt bra mat dära iallfafall. Efter vi hade ätit så åkte vi tillbaka till sporthallen för att se när killarna spelade men det gick väl inte så bra för dom. Dom förlorade med 1 p (51 - 50).

När våran match började var jag väldigt nervös så jag hade svårt att koncentrera mig på det jag skulle göra, men när jag väl började spela så gick allt bra. Vi vann matchen med 10p tror jag det var, (52-42). Det gick iallafall bra på matchen men det kunde ha gått bättre.

  

13 november - all i want is you

Dagens skratt!

En man kommer in på sin stamrestaurang och blir snabbt hänvisad till sitt vanliga bord.
han ser då en vacker sexig blondin 2 bord bort, som också är ensam. Han ber då kyparen
 skicka över husets dyraste champagne, men i stället för att låta servitören öppna flaskan låter hon den vara och ger kyparen en lapp.Lappen lämnas till våran man och den lyder: "Om jag ska acceptera champagnen från dig förväntar jag mig att du har en Mercedes i garaget, 10 miljoner på banken och 18cm i byxorna." Mannen skickar då tillbaka en lapp med följande text: "Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 990 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa kuken 10 cm! Så skicka tillbaka flaskan!"



5 november - ily


jag orkar inte skriva vad som har hänt under en vecka.. ni får veta senare.

RSS 2.0
LILLISAA