23 augusti

Nu är det sista dagen av sommarlovet.
Det känns hemskt att sommarlovet har gått så fort. Känns som man inte har hunnit göra något i sommar.
Fast jag är ändå glad över det såm har hänt i sommar.


Brudarna i Finland, det är helt klart bästa sommarminnet!




20 augusti

Jag orkar inte med kärlek. Det är bara en onödig känsla, en känsla som verkar gå åt helvete för mig.
Denna gång menar jag verkligen det. Jag litar väldigt lätt på folk vilket jag inte borde göra för jag blir lika sårad varje gång.





"Fuck what I said, It dont mean shit now
Fuck the presents, might as well throw them out
Fuck all those kisses, it didn't mean jack
Fuck you, you ho I don't want you back"

20 augusti - Jokkmokk

Godmorgon!

Sitter hos Arvid i Jokkmokk nu, jag orkar inte sitta hos min morfar med övriga familjen.

Jag blev väckt av min mor vid 8 eftersom att vi skulle fara tidigit till Jokkmokk, jag hade verkligen ingen lust att kliva upp från sängen. Men det var bara att kliva upp.
En och en halv timma i bil när man är trött är inte det bästa, iallafall inte när musiken är på högsta.

Jag uppdaterar när jag kommer hem för nu ska jag vara social med Arvid!


Awe's drömbil ;)

18 augusti - bilder från igår










16 augusti - bilder

9 Augusti


9 Augusti


9 Augusti


9 Augusti



9 Augusti


10 Augusti


10 Augusti



10 Augusti '


11 augusti

Orkar inte skriva här typ.

Det finns så jävla många idioter, jag fattar det inte.
Varför ska man vara tillsammans med någon om man inte kan ge 110% på en gång. Då ska man väl inte ens ge sig in i ett förhållande?
Om man vet att en person har det jobbigt så ska man väl inte göra det värre?
Till slut kanske man får den personen att gå bort helt och hållet och det är ju inte det man kanske vill men det är kanske det man lyckas med!
Man måste tänka längre än näsan räcker ibland! Eller det ska man göra hela tiden innan man ger sig in i något med en annan person!

Tänk på det nästa gång du ger dig in på något med en annan person!

4 augusti










3 augusti - Partille-Johnny

Ni kanske har hört talas om den där stilen då killar har snoddar/toffsar runt benen. Stilen är vanlig på killar i Sthlm/Gbg.

Stilen jag pratar om heter Partille-Johnny eller iaf när en kille har så. När en tjejer har såna där snoddar runt benen så kallas det Partille-Johanna.
Själv så tycker jag att denna stil är grymt ful, det är inte många killar som passar att ha den.

Det som är viktigast i stilen är snoddarna runt byxbenen, vissa har tre stycken. Men då finns det ju dom som ska vara värst som har ca 20 runt varje ben.
Sen måste man få till rätt spret i håret. Många killar som har denna stil använder plattång och fönar håret. Sen gäller det att ha vax och sprej för att få det att vara så hela dagen!

Stilen sägs härstamma från Partille, en medelklassförort till Göteborg. Men på nätet diskuteras om ursprunget kan vara "Jersey trash" och "guidos", en amerikansk arbetarklasskultur med italienska rötter från staden New Jersey. - Många använder brunkräm och foundation, och även idomin på läpparna som gör att dom ska se fylligare och rosa ut.
Stilen, som ser ut som en blandning av brats, rockkillar och penntroll, väcker mycket känslor.

Många avskyr "Partille-johnnys" - eller "Täbbs", som de kallas i Stockholm efter förorten Täby


Är det någon av er läsare som skulle tänka dig ha den här stillen?
   




http://4.bp.blogspot.com/_bKzNYxHFIcE/Se3GzUAPmaI/AAAAAAAAAak/8Iv7RjV0oSY/s400/partille-johnny.jpg


Detta är ett inlägg från en annan blogg! Klicka på texten för att komma dit!

Hoodtröja eller fin-skjortan om dom ska ut och röja på lördagen, trotts sin ringa ålder (13-18 dom som faktiskt är äldre är inte jonnys, utan är gravt mongolida) Hoodtröjan ska iallafall helst vara utav ett "dyrtmärke", den ska kosta som hela barnbidraget om man verkligen satsar på stort!

Klockor eller armband slår aldrig fel, är det ett skinnband från turkiet eller liknande så ger detta enorma pluspoäng när du raggar jennys, sen är det aldrig fel med halsband och en äcklig parfym.

Skärp är obligatoriskt, som jonny går du inte utanför dörren utan ett skärp, får gärna vara JL eller Tiger köpt på lager 157 för samma pris som ett tygbälte på HM, brudarna ÄLSKAR det!

 Byxorna är det lite delat, G-star 96 jeansen slår inte fel, likaså evisu brallorna, gärna med ett så stort tecken som möjligt över röven, helst hela vägen ner till hårbanden om det är möjligt. men när dom ända jeansen dom har ligger i tvätten, då är det mjukisbyxorna som åker fram, självklart inget undantag dock, dom ska också ner i strumporna!

Strumpor ska vara vita tubsockar från Intersport, du vet dom äckliga 10packen för en hundring? japp, det finns folk som köper dom, utan jonnys hade dom nog slutat tillverkats i mitten av 90talet.

Kalsongerna
ska om möjligheten finns vara Björn Borg, åtminstonde när det vankas fest, vad skulle brudarna tro om man hade kalsonger från HM på sig liksom.

Skorna ska allra helst vara Lacoste av loafers modell, men kniper det i kassan så funkar vilka loafers som helst, men du kan inte räkna med att komma högst upp i Hierarkin om du inte köper äkta varor!

Gummiband/toffsar
detta är mycket viktigt i en partille jonnys liv, då du måste ha minst 2 på varje byxben, och få för guds skull inte för dig att du ska blanda för mycket färger på samma ben, om du inte vill att jonnys ska skratta åt dig, det ska se "snyggt" ut!

Och nu kommer vi till det viktigaste av allt, håret, INGEN riktig jonny går ut utan att fixat håret längre än sin syster och mamma tillsammans, här är det viktigt att få det hemma blonderade håret att stå upp, det spelar ingen roll hur mycket vax som krävs men det ska stå upp där bak, och helst ligga ner på snedden över pannan, bifogar en bild så ni får se den pissblonda frisyren in action!


http://data.fuskbugg.se/skalman01/bajsjohnny.jpg

http://pici.se/pictures/kHwPzzsbF.jpg

http://bellablogg.se/images/2009/fult-copy_33350971.jpg

Några sonddar kanske inte gör något, men när det börjar bli 15-20st är det fan hemskt! USCH!

1 augusti

Idag är det en jävla depp dag!
Allt går rakt åt helvete, allt ska tex åt höger men far åt vänster istället. Jag är less på precis allt som kommer ivägen för mig.

Det handlar om kärlek mest! Jag känner mig extremt ensam just nu. Det kanske är för att jag är ensam också, men det var ju en helt annan sak. Jag blir så avis på alla mina kompiar som har en kille/tjej som dom älskar! Jag vill också vara lika lycklig som dom någon gång men det lär nog inte hända, inte inom en snar framtid iallafall. Det är då iallafall som det känns nu.

Jag kanske har någon snygging på g, men det är alltid något fel med den snyggingen. Så oftast går allt rakt åt helvete med den killen.

Jag vet inte vad jag babblar om egentligen, men jag var tvungen få det ur mig. Jag känner mig så enormt lättad nu när jag fått allt ur mig.

RSS 2.0
LILLISAA