26 februari - JAG ÄR TILLBAKA!

Jag känner att jag äntligen har tid att blogg igen, jag har inte haft det på länge eftersom att jag verkliegn har haft mycke skolarbete. Men nu är allt arbete bort gjort och jag har tid att blogga.

Just nu så sitter på kulturens hus med Jimmy. Vi har friluftsdag så jag och jimmy har varit och åkt skridskor en stund men det slutade med att jag och jimmy hade så ont i fötterna så det verkligen inte gick att åka längre. Vi avslutade våran skridskoåkning och gick och tog en kaffe på blågåsen.
Vi gick och vandrade runt ett tag men det slutade med att vi hamnade hära vart vi sitter nu. 


2 februari - 12 februari

tror jag ska lägga ner min blogg när jag ändå aldrig skriver..

1 februari - bakade saker!

http://yollande.blogg.se/2009/january/5-most-attractive-cakes.html

En tjej har bloggat om tårtor, väldigt annorlunda tårtor. Kolla länken så får ni se!

30 januari - 1 februari - tomma ord

Jag vet inte vad jag ska skriva i detta meningslösa blogginlägg, jag har en kille som dissar mig, jag är sjuk och mitt knä är typ paj. Mitt humör är inte på topp kan ni ju förstå, allt känns ganska misslyckat.

Men min kväll har faktiskt inte varit så tokig, vid 16.00 så hade vi match mot Jokkmokk. Matchen vann vi, men jag lyckades skada mig när det var en och en halv minut kvar av matchen. Det hände något i mitt knä så jag fick hoppa av planen. Efter matchen så åt jag pizza och for till Caroline. Vi for och köpte hårfärg och glass på coop eftersom att jag skulle färga håret.
När Caroline skulle färga håret på mig så tog det en evighet innan det blev klart eftersom att Caroline skulle vara noga, det blev då iallafall bra. Nu är jag mörkhårig igen, det känns verkligen bra eftersom att jag hade en gräslig utväxt.
Vi åt en massa glass under tiden och hade roligt.


RSS 2.0
LILLISAA