30 mars - dagens outfit!





Dagens outfit:

Svart Hood från H&M
Svart linne från Indiska
Blåa slitna jeans från H&Ms killavdelning

29 mars - dagens outfit





Dagen outfit:

Svart hood från H&M
Vitt linne från H&M
Blåa jeansleggins egen gjorda

27 mars - tid.

Godkväll!

Jag har inte aft tid att uppdatera bloggen idag, det känns ganska så jobbigt just nu.
Jag tror inte att detta inlägg kommer bli långt så därför slutar jag här!

26 mars - frågestund




Nu tar vi en ny frågestund eftersom att mina läsare är väldigt dålig på att fråga saker! Nu är det bara att fråga precis vad ni vill!

26 mars - dagens outfit!



Dagens outfit!
Svart tröja
från Adidas
Blåa jeansleggins - gjort själv
Vitt linne från Gina Tricot

25 mars - dagen outfit!



Dagens outfit:
Svart tröja från Adidas
Svarta byxor
från Adidas

25 mars - sjukdomen som tog ditt liv

Detta inlägg kommer handla om min kusin Jens som dog dagen innan han skulle fylla 1år.

Du kämpade mot din sjukdom i nästan ett år.
Även fast jag var så liten när du föddes så kommer jag ihåg din  blick. Det var inte en sån där blick som en bebis har. Man såg i dina ögon att du inte var frisk.
Jag tyckte det var jobbigt att hälsa på mina kusiner när en av dom bara låg i en en säng med en massa slangar kopplad till sig. Jag kommer ihåg att ditt huvud var väldigt stort jämfört med kroppen. Det var ju för att ditt tumör satt i hjärnan..
Du var så liten så du hade inte ens en chans mot sjukdomen.
Jag hann aldrig lära känna dig, men du är ändå en av mina kusiner och det kommer du alltid att vara.

Jens Isaksson Nordberg
Född: 25 mars 2003
Död: 24 mars 2004

Jag kommer ihåg dagen när mina mamma ringde till skolan och sa att jag var tuvngen att fara hem.
Det var då min kusin hade dött.



25 mars - våffeldagen

Godmidda!

Nu är det såhär att jag funderar på vad jag ska göra för att förbättra min blogg.
Har ni några tips till mig?
Jag är öppen för alla nya saker så det är bara säga till vad du tex skulle vilja läsa här i bloggen.

24 mars - hiss och diss



Dagens hiss går till:

Andreas Mörtberg, en kille som alltid får en på bra humör hur sur du än är.




Dagens diss går till:
Mig själv eller till min kropp. Den är helt slut och vill verkligen inte röra på den.

24 mars - polly! (y)

I min klass pratar vi väldigt mycket så lärarna brukar blir irriterade på oss och ibland kan det komma lite konstiga saker från dom. Tex detta:

- Ibland borde man ha en luftpistol

- Varför då?
- Ja men en luftpistol med pilar
- Men att göra vad med ?
- Ja men att skjuta med
- Skjuta vad?
- Ja men att skjuta er som pratar.
Det skulle bara behövas skjutas en person i varje klass och sen skulle alla veta att man inte pratar på lektionerna.

24 mars - outfit!

Godmiddag!







Dagens outfit:

Svart hood från H&M
Vitt linne från JC
Vitt linne från Gina Tricot
Blåa jeansleggins egen gjorda
 

23 mars - skolan

Goddag!

Jag sitter i skolans datasal och har tråkig. Jag ska snart börja renskriva min biologisrapport men jag har verkligen inte någon ork att börja. Vi har stoppdatum 2 april så jag har gott om tid egentligen.

Nä, nu jag ska skriva klart min rapport! Uppdatering kommer senare under dagen.

22 mars

Jag sitter vid datan än men jag funderar på att gå och lägga mig snart. Jag har suttit och kollat på One Tree Hill säsong 6 och tänkt igenom en massa saker i mitt liv.
Känns ganska tungt att sitta och tänka på allt i mitt liv som bekymrar mig just nu, men det är ett måste just nu känner jag.



Som många av er vet så har jag ju haft ljusbrunt hår men nu är det borta och den svarta färgen har hamnat dära istället. Känns skönt att inte vara orangebrun hårig längre!

21 - 22 mars

Godkväll allihopa!

Det blev inget inlägg igår eftersom att jag vaknade ganska sent ochhade ca två  timmar att äta och sånt innan jag skulle på match. När matchen var klar så hade klockan hunnit bli 16 så då skulle jag äta igen så där i mellan hann jag inte blogga något. Sen efter jag hade ätit så satt jag vid datan och packade ihop lite grejer som jag skulle ha med mig till Caroline så då hann jag inte heller skriva ett inlägg eftersom jag bara hann sitta vid datan i ca 5 min.
Resten av kvällen så har jag och Caroline färgat håret på mig, suttit och ätit onyttigheter (frukt doppat i choklad)och pratat om en massa roliga saker.

Klockan har hunnit bli 02.15 och jag tror att Caroline redan har somnat och jag tror att jag ska gå och sova jag också, iallafall om en stund.

20 mars - pengar!

Nu sitter jag i skolans datasal eftersom att jag har rast och har väldigt lite att göra. Jag har precis haft SV/ENG och ska snart ha SV.

Mina planer för ikväll är att bara ta det lungt med familjen hemma. Har faktiskt inte någon slut att göra något nu för jag har ont i hela kroppen, varför vet jag inte egentligen..

Har någon några tips om vad man kan göra på en fredag kväll?



19 mars - die alive




Hittade denna artikel, den handlar om sångaren i låten som jag ladda upp.
 
"Musiken är mitt liv"


Nästa månad släpper Elmo sin nya singel "Die Alive" och i Juni släpps albumet "Once", men från början var det inte tänkt att det skulle bli någon ny skiva.
 - Men jag kände att jag hade mer inom mig, säger Magnus "Elmo" Ekelund.

Historien om Elmo har sin början i Jokkmokk där Magnus Ekelund fyllde anteckningsblocken under sin uppväxt med texter fyllda av känslor. 2007 fick omvärlden ta del av hans tankar när albumet "Kamikaze Heart" släpptes. Succén var ett faktum och Elmo åkte på turné och fick skriva autografer åt lyckliga fans. NSD träffade Elmo för snart ett år sedan när han befann sig i studion för att färdigställa nya skivan "Once". - Allt blev fel förra våren. Jag höll på att göra en "Hellman" och bara släppa ett album och sedan gå in i studion för att göra tvåan, men aldrig bli färdig. När jag ser på Elmo är så är han motorn i en bil som kör i 190 på fel sida av vägen. Ibland vet jag inte om jag styr eller en chafför. Jag var helt enkelt tvungen att stanna upp.

När Elmo kom ut med första albumet "Kamikaze heart" berättade han i alla intervjuer att han var bäst, men det är en mognare artist som förklarar hur han han tänkte för två år sedan.

- Jag levde fortfarande en högstadiebubbla i min egen lilla värld. Jag anser verkligen inte att jag är bättre än någon annan. Hela kändisskapet har varit svårt att ta till sig, det har nästan känts utomjordiskt. Det är svårt att koppla isär mig själv och min musik. Elmo berättar vidare om sitt dåliga självförtorende och det självkritik som han lever med varje dag. - När man är kreativ och känner sig totalt vilse är skriva musik det enda man kan göra. "Kamikaze Heart" spelade Elmo in helt själv, men denna gång har han haft med sig sitt band under inspelningen av nya albumet. - Problemet som uppstod när vi spelade in förra våren var att jag inte blev nöjd. Bandet var inte problemet utan det var jag. För dem så är detta liv en fest, men för mig känns det på ett helt annat sätt. Musiken är mitt liv, eller mitt sätt att försöka ha ett liv.

Hösten 2008 vaknade Elmo upp ur en depression och lurade BD Pop till en ny skivsinspeling med orden att allt var klart förutom några små detaljer. I själva verket behövde han göra om allt utom två trumspår. - Jag har mycket att tacka min tekniker Stefan Sundström för. Vi slet med skivan och jag fick precis som på förra skivan göra mycket själv, mer än vad jag hade velat. Jag ville inte att nya skivan skulle bli en plojgrej utan att jag tar musiken på stort allvar. Jag har vässat naglarna ända sedan högstadiet och kände att allt inom mig måste komma ut. Jag är mer nöjd med "Once" än första albumet. Henrik Berggren, frontfigur i Broder Daniel och Jakob Hellman är några av artisterna som inspirerar Elmo, men han hade själv inte velat bli en myt som sina idoler. - Det är få människor som får plats i rollen som en popstjärna. Henrik Berggren är en av dem, men jag är inte intresserad av att skapa en myt om mig själv. När jag skriver kommer jag bort från depressionen. Elmo berättar att det hade varit omöjligt för honom att ha ett nio till fem jobb och att han trivs med att leva i en musikvärld. - Jag lever i en värld av outsiders och då blir det en slags vardag. När man går ut i verkligheten och ställer sig på sidan om inser man hur få det är som lever utanför samhället.

Den sista spelningen som Elmo gjorde med sitt band innan ett långt uppehåll var första april förra året. - Vi kände att något hade dött, det var inte roligt något mer. När vi spelade i Älvsbyn förra fredagen var det helt plötsligt roligt igen att stå på scen. Jag kände mig levande. Elmo håller just nu på och skriva nytt material, men denna gång på svenska. - Det är enormt svårt att skriva på svenska, det enda som är lätt är att uttrycka det norrländska vemodet som är svårt att skriva om på engelska. Om jag ger ut dem låtarna så kommer jag att göra det under ett annan namn än Elmo. Men jag vet inte om det blir några fler album, "Once" kanske är den sista.

Av Anna Holmberg

19 mars - misshandel

Mitt tidigare inlägg "17 mars - chock" handlar om en misshandel som ägde rum på våran skola.



LULEÅ. Marcus Ahlqvist, 15 år, blev brutalt misshandlad under skoltid. En 17-årig pojke svingade oprovocerat ett järnrör i huvudet på honom. - Det bara tjöt i huvudet, säger han

Marcus Ahlqvist går på Stadsöskolan i Gammelstad. I tisdags blev han brutalt misshandlad av en 17-årig pojke som är elev i Gymnasiebyn i Luleå.

Ringde på mobilen
Marcus Ahlqvist hade precis ätit klart sin lunch i matsalen när han fick ett samtal på mobilen. Det var 17-åringen som ringde och bad honom komma ut till hockeyrinken som ligger intill Stadsöskolan. - Jag gick dit tillsammans med en klasskompis. Det ångrar jag i dag, säger Marcus Ahlqvist. 17-åringen stod i mitten av hockeyrinken och väntade.

Tjöt i huvudet
- Jag gick ganska nära. Då tog han fram järnröret som han gömt bakom ryggen. Jag trodde nog inte att han skulle använda det, säger han. Innan Marcus Ahlqvist visste ordet av det svingades det meterlånga järnröret mot honom. Träffen tog strax ovanför tinningen. - Det bara tjöt i huvudet. Jag sprang tillbaka till skolan och gick sedan till vårdcentralen, säger han. Blödningen var så pass allvarlig att Marcus Ahlqvist fick tillbringa natten på Sunderby sjukhus för observation. Han har dessutom blödarsjukan, vilket gör det svårare att få stopp på blödningen eftersom blodet inte koagulerar av sig självt. NSD besöker honom vid sjukhussängen. Det vätskefyllda såret är svullet och omlindat med ett rejält bandage. Han har ilande smärtor i huvudet och ansiktet.

Oprovocerat våld
Mamma Carina Persson sitter på sängen bredvid. Hon är upprörd. - Det var helt oprovocerat våld. Vi har gjort en polisanmälan för vi tycker att det är så pass allvarligt. Marcus har inte gjort något fel och vi vill markera att det här inte är okej, säger hon. De två pojkarna känner inte varandra. Enligt Marcus Ahlqvist har 17-åringen betett sig aggressivt och på olika sätt "muckat gräl" med honom i ungefär en månad.

Hotade döda - Han har siktat in sig på mig. För någon dag sedan ringde han på min kompis telefon när vi satt på bussen. Han ville att jag skulle hoppa av bussen så skulle vi slåss. Han sade att han skulle döda mig, säger Marcus Ahlqvist som valde att sitta kvar på bussen. - Man undrar ju om han hade tänkt verkställa dödshotet med järnröret. Det var tur att Marcus tog sig därifrån och inte blev liggande kvar på marken. Gud vet vad som hade hänt då, säger Carina Persson.

Polisanmälan

Stadsöskolan har gjort en polisanmälan och en anmälan till Arbetsmiljöverket. - Det är sorgligt, tråkigt och onödigt. Vi är chockade och ledsna över det som hänt, säger Anita Fagervall, rektor på Stadsöskolan.

 Av Jessica Rosengren

19 mars

Godmorgona allihopa.

Jag sitter och gör mig klar i väntan på att skolan ska börja, inte superkul direkt. Men måste man så måste man.
Jag har ingen ork för att gå till skolan eftersom jag har väldigt ont i magen, men jag var hemma igår pga det så idag måste jag till skolan. Vi får väl se hur det går med mitt magont för nu ska jag gå!

18 mars - nya grejer

Nu har jag äntligen fixat klar min blogg. Ny design och hela köret. Ganska så nöjd med den!
Kommer bara att fixa några små saker framöver.

Detta var nog allt ifrån mig idag, ska sova nu! Godnatt

18 mars - sommar snart?

Alla tjejer som bloggar lägger bara in outfit till dom själva men nu är det ändring!
Detta skulle jag gärna vilja se på killar i sommar!


Denna outfit är för sämre väder eller kallare tillfällen.

899kr Fox jeans från Ridestore.se
499kr Adidas skor från Stadium
399kr Fox bälte från Ridestore.se
349kr Dragon t-shirt från Ridestore.se
299kr Fox plånbok från Ridestore.se
298kr Jacka från H&M
249kr Hood från H&M
98kr T-shirt från H&M

Sen har vi outfiten för varmare tillfällen.



1000kr Dragon solgladsögon från Ridestore.se
859kr Spy ziphood från Ridestore.se
799krFox badshorts från Ridestore.se
799kr Zoo York skor från Stadium
699kr Fox badshorts från Ridestore.se
399kr Hood från Ridestore.se
239kr Fox kalsonger från Ridestore.se
49kr Svart basic linne från H&M

Jag tog med kalsonger på denna outfit för att bland killar har det blivit modernt att ha dom under badshortens när man badar

18 mars - sommar snart?


Satt och plockade ihop lite kläder som jag skulle ha på mig i sommar, dena outfit är för lite kallare väder.

499kr Ljusa jeans från Gina Tricot
349kr Svarta kögklackade skor från H&M
298kr Benvita kilklacks skor från H&M
198kr Gul munkjacka från H&M
198kr  Svart väska från H&M
59kr Guldigt halsband från H&M
59kr Guldigt armband från H&M
49kr Vitt basic linne från H&M

En helt vanlig vardags outfit för mig egentligen, men den går ju alltid att piffa upp med olika smycken, skor osv.



Denna outfit är för varmare tillfällen.

798kr Brun skinnväska från H&M
349kr Benvita högklackade skor från H&M
249kr Benvit kofta från H&M
249kr (?) Brun skinnväska från H&M (som ni ser så har jag glömt sätta priset på den men jag tror det var 249kr för den eller så var det 349kr)
199kr Svarta short från Gina Tricot
198kr Bruna gladiatorsandaler från H&M
59kr Guldigt halsband från H&M
49kr Vitt basic linne från H&M

Som outfiten ovan så går denna också att piffa upp med smycken och olika skor

17 mars - <3



Jag lämnar ensamheten bakom mig
Någonstans
Som om den inte fanns
Den första resan tar jag inom mig
Slår upp mina ögon
För en annan värld

Ingen kan älska som vi
Ingen kan älska som vi

Bortom låsta portar finns ett lyckans land
En ändlös tid av kärlek trevar sig fram


17 mars - chock

Tystnaden ligger i skolan, ingen säger något. Det är inte som för en timma sen. Det är bara några stycken som sitter och viskar mellan varandra. Alla är medveten om vad som har hänt, men ingen säger något. Man vill veta hur det är, men det är svårt när ingen vet.

Hela skolan är i chock efter händelsen. Man önskar man visste mera.

15 mars - frågestund, en sån som alla har


15 mars - im back ?

För ca två veckor sen skrev jag att var var tillbaka med bloggandet men jag hade helt fel. Det var inte alls så att jag var tillbaka med bloggandet. Allt har kommit i mellan eller har gått före datan.
Bland annat en massa tjorv med killen som jag hade. Tyvärr så var det inget lyckligt slut mellan oss. Jag hade ju hoppats på en fortsättning mellan oss men Joakim visade att det inte fanns någon fortsättning mellan oss. Det är sånt som händer och sånt som man får ta.
Jag älskar dig Joakim än, och du är världens finaste människa!


1 mars - tomma ord.

Detta blir ett tråkigt inlägg tror jag.

Denna helg har jag spenderat med Caroline, vi har sett en massa filmer och bara haft det mysigt. Orkar inte gå in på en massa detaljer, det känns bara jobbigt.


Jag saknar min älskling Joakim, jag har inte pratat med han på några dagar. Mina närmsta kompisar vet varför och många av dom har ställt upp för mig denna vecka.
Jag önskar att detta löser sig mellan oss, jag kommer inte orka med att det tar slut. Inte nu iallafall.

RSS 2.0
LILLISAA