Jullovet!

Jag ska försöka skriva varje dag, men nu under jullovet har det varit mycket annat!


17 november - emo?

Gory Pictures and Video Gory Pictures and Video Gory Pictures and Video
(kolla inte länken om du är känslig)
http://www.ostfrallan.com/link.php?id=3058

Hur många mer än mig är det som har blivit kallad emo utan att dom är det?
Jag kan då säga att mina armar aldrig kommer se ut som bilderna ovan. Jag tycker inte att det är speciellt äckligt, jag tycker att det är mer hemskt. Jag menar, att man kan göra något sånt där med sin kropp.
Hur dåligt man än mår så ska man väl inte ta fram kniven/saxen/rakbladet och skära upp sin kropp på detta sätt? Jag ryser bara när jag tänker på det. Det måste ju vara en hemsk känsla att göra det.

Men ska man kalla dom som gör såhär emo? Emo är ju en musikstil. Emo är en förkortning egentilgen.
Men dom som gör såhär är väl itne emo! Dom är ju självmordsbenägnan eller bara ut efter uppmärksamhet. Eller dom kanske kör en dubbel och är båda sakerna, vad vet jag? Jag tycker då det är väldigt idiotiskt att man ska skära sig nästan in på benet, man får ju ett ganska så rejält ärr av såren som man orskat på sin egna kropp.
Hur snyggt är det om man ska gå med ett linne eller med en t-shirt? Man vill ju inte att folk ska komma fram till en och fråga vad man gjort på armen tex.

Så tjejer och killar tänker för innan ni lägger kniven/saxen/rakbladet mot huden. Det kanske känns bra för stunden men det är inte snyggt med en massa ärr.

16 december - juldansen

Jag har precis kommit hem från skolan, såklart blev det datan direkt. Ska se klart "vingar av glas", vi började se den på englskan så jag se klart den hemma. Ganska bra film egentilgen.

Jag har börjat fundera på juldansen som är på torsdag. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, vad ska man ha på sig? *panik* Jag har inga kläder i garderoben eller det känns då som att jag inte har det.
Ska man ha kjol, klänning, shorts och något linne eller jeans och någon tröja?

 

13 december - lucianatt

Iförd mjukisbyxor och Andres tröja så sitter jag vid datan och ser film. Sitter och kollar på "jiddra inte med zohan", fast jag sitter mer och luktar på Andres tröja. Frida ligger och sover i soffan så jag få se filmen ensam nu! *CUT* Fast jag ska nog snart gå och sova!


8 december

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Det känns som ett helt onödigt inlägg från min sida.

Jag sitter och tänker på jul och nyår. Vad ska jag göra då engentligen?
Jag hade gärnat varit med Cassandra eller Amelie på nyår men så vet jag att det inte blir eftersom att dom bor i Piteå. Vad ska man göra på nyår egentilgen? Alla man känner ska festa/supa och det är då en sak som jag inte tänker göra. Även vad någon annan säger. Jag vill fira nyår med nära och kära men nu verkar ju vara sura på en så då blir det väl vara med min älskade familj + älsklingen + frida.
 


28 november - 7 december

28 november - Skolan och sen så var jag med Andre hela dagen typ.



29 november - Klev upp tidigt eftersom att vi skulle till umeå och bussen gick 06.30 på morgonen. Försökte sova på bussen vilket inte var så lyckat eftersom ingen kunde hålla käft. Lyckades somna en stund iallafall men blev lika fort väckt igen. När vi väl var framme i umeå så skulle vi till hagahallen där killarna skulle spela. Vi kolldade ett tag på deras match innan vi skulle fara till den hallen där vi skulle spela våran match. Matchen gick väl bra, vi vann matchen iallafall. Efter matchen så for vi och åt på max och köpte godis. När vi var på väg till ica så gick vi och skrek "vi är lulefan allihopa". Vi hade ganska kul faktiskt. När vi kom tillbaka till max så väntade vi på att bussen skulle komma och hämta oss. Vid 16 nångång så kom bussen och hämtade oss, fast vi fick stå ett bra tag innan vi for eftersom att vi skulle vänta på killarna som var på max och köpte mat. När vi väl så trodde jag att jag skulle få sova men så blev det inte.  Manne kom och satte sig med mig och höll låda hela vägen hem. Väl hemma så kom pappa och hämta mig och Andre som också skulle med. Jag var med Andre resten av kvällen och när vi skulle se film så somnade båda två i min säng.

 
Ella och jag på max i umeå.                             MAX!!! <3

30 november - Vaknade med Andre vid min sida, mysigt. Jag och han gick upp och fixade lite frukost innan vi gjorde oss klara för att fara till arcushallen eftersom det var nån markande där. Väl i arcus så gick vi runt dära och kollade, inte så mycket av värde men kul att fördriva tiden iallafall. Träffade min farmor och farfar som stog dära, träffade också Andres mormor och morfar och mina grannar. Nästan släktträff. Vi for från arcus någon gång vid 15, vi åkte in till stan med Andres mormor och morfar. Det var ju skyltsöndag så vi gick där ett tag och kollade, efter en stund så träffade vi sötnosen (cajsa-stina). Vi gick runt ett tag, tills vi träffade Andres föräldrar. Vi gick ett tag till på stan innan vi åkte hem med hans föräldrar. Väl hemma så fixade jag mig lite innan matchen jag skulle coacha. Matchen gick ganska så bra för killarna fast dom förlorade.

1 december - En vanlig skoldag, gjorde inte så mycket. Hade ganska tråkigt innan Andre kom. När jag slutade så gick vi hem till mig som vanligt. Fotade lite gran innan Andre skulle hem.

 

2 deember - Lika tråkig dag som måndag. Jag var i skolan och efter skolan pluggade jag lite innan jag skulle fara på träningen. Blev inte att vara något med Andre idag eftersom att båda ha en full proppad dag. Synd!

3 december  -  Baskettunering hela dagen, det var kul eller iallafall ganska. Jag spelade bara en match pga att min astma inte ville vara på min sida denna dag. Men jag dömde istället ett x antal matcher, jag tror det blev nästan 10 matcher att dömda för min del. Dömde faktiskt semi 1 och 2 + finalen. Fast i finalen råkade jag göra bort mig genom att döma fel. Jag dömde bort ett poäng fast det skulle varit poäng men dom i sek såg det som tur var så. Tog bussen hem när baskten var slut och på bussen träffade jag min älskade Andre. Vi umgicks resten av dagen som vanligt.
 
 

4 december - Gjorde inte så mycket denna dag, jag var på skolan. Blev faktiskt interjuvad om våran morgonskola som jag alltid är på. Sen efter skolan blev det träning för min del. Var med Andre en stund också som vanligt.

kolla! http://svt.se/play?a=1335944 !

  


5 december - Äntilgen fredag! Skolan idag som vanligt. Efter skolan for jag hem och blekte håret, jag kan ju säga att det inte blev som det skulle. Det blev ganska så orange och det såg förjävligt ut,  hemskt nog så hann vi inte färga det innan vi skulle på plannja så jag var tvungen att se ut som "hej kom och hjälp mig, men ingen kom" när vi skulle på plannja. Det gjorde inte så mycket egentilgen, men ajja. Plannja förlorade med två poäng, men dom spelade jävligt dåligt så dom skulle ha förlorat med mycket mera egentligen. 

6 december - Blekte hår ännu mera idag och kan ju säga att det bara blev värre.  Det till slut ett besök hos frissan för att jag inte skulle se för jävlig ut. 
 
7 december -  Match idag, det gick ju inte så j*kla bra eftersom vi förlorade med ett poäng. (31-30 till råneå) Det gick ganska bra för mig egentligen.

  

RSS 2.0
LILLISAA