17 juni

Finland snart! 24-28 juni!

Snart åker vi jag till Finland med fotbollen,vi åker nästa torsdag morgon ca 5-6 på morgonen.
Resan kommer ta ca 7 timmar eftersom att det är ca 56 mil.
När vi åker till Finland så kommer det inte bara vara mitt lag (GIF F-95), det kommer också att vara pojkarnas lag (GIF P-95).
Vi får hoppas att det blir en lugn resa, eftersom vi ska upp tidigt och sen är dte en lång resa.
Ni kanske undrar varför jag skriver om min resa till Finland, jag kom på att tänka på den idag när jag både har varit och köpt handskar och skor.


Jag köpte Adidas Adi Nova för 500kr!
500kr för ett par äkta skinnskor är inte mycket kan jag säga dig/er!

16 juni

Håller på med en ny desing nu så den kommer snart upp, eller vi får hoppas att det blir snart! :D

16 juni

Jag orkar inte skriva här nå typ. Jag vet inte varför det har blivit så men jag orkar verkligen inte göra det, känns som att det ändå inte är någon som läser. Om det nu är någon som läser så kan ni ju kommentera detta inlägg!

7 juni

Nu kommer bilderna från helgen!


Brilldags!


Brillorna det blev!


Tummen min!



Tomas och Stina, vinnarna av årets gammelstasare och årets gammelstakompis


6 juni

Jag har varit och shoppat idag! Känns ganska skönt att börja köpa sommarkläder, det är kanske lite sent men bättre sent än aldrig eller hur?
Jag har iallafall köpt ett par shorts, en bikini, en hood, strumpisar, foundation, kofta, brillor, tunika och slutligen ett nitarmband. Men ska jag vara ärlig så köpte jag bara brillorna och tunikan själv, det andra fick jag av mamma & pappa. Bilder kommer senare, jag orkar inte börja greja med det nu för att nu ska jag sätta mig och sen en film fast först så ska jag gå och ta bort sminket!

xoxo

5 juni

Nu är det så att Freja har klagat på mig eftersom att hon tycker att jag är så dålig på att skriva i min blogg. Jag kan hålla med henne med att jag är väldigt dålig på att uppdatera här men nu är det så att jag verkligen inte orkar skriva i bloggen så mycket.
Jag har någon form av bloggtorka, men jag lovar att jag ska blir mycket bättre. Jag kommer att börja uppdatera minst 2ggr per dag, morgon och kväll blir det då.

RSS 2.0
LILLISAA