28 februari - ♫ musikbomb! ♫

Ke$ha - Your love is my drug


La Coka Nostra - It's a beautiful thing


Lifehouse - You and me


Kiss - I was made for loving you


Ison & Fille - Jag skrattar idag


Sam - Cold beer


K'naan - Wavin' flag

28 februari

Har precis varit och ätit våfflor, det var helt okej. Tänkte fara och träna idag men kom på att badhuset inte har öppet längre än till 15.30 så då blev det inget idag. Får ta och fara och simma imorn istället!

Kvällen var helt lyckad igår, David kom och hämta mig vid 7 då vi begav oss upp på raggen. Var inte så mycket bilar ute då men det blev mer bilar närmare 9-10. Hade iallafall en kul kväll men jag har inga bilder sen igår!

27 februari

Sitter i mjukis kläder med gårdagens smink kvar, inte så fint kan jag säga! Men ska snart hoppa i duchen.
Funderar på vad jag ska ha på mig, kan ju inte säga att det är lätt när man har beslutångest! Det är mycket lättare för killar verkar det som, har jag rätt?

27 februari

Förlåt att jag inet uppdaterade om bion igår men jag var så trött när jag kom hem så jag orkade inte helt enkelt, satte mig och brände skivor till ikväll istället.

Vi såg ju "I love you Phillip Morris" igår. Både jag och Daniel tyckte att filmen var klockren. Den var rolig och helt klart värd att lägga pengarna på, fast den skulle ha varit längre. Det kändes som att vissa saker var för korta men helt klart var den bra!

26 februari

Nu har man sovit ut, jag somnade ganska tidigt igår. Tror till och med jag somnade i cam med Gustav, är inte säker på det men det skulle inte förvåna mig så mycket.
Sitter och funderar på vad jag ska göra, om jag ska städa först och fixa mig sen eller om jag ska göra tvärt om. Tror jag ska börja med att städa så har jag gjort bort det!

Tänkte lägga in en låt som min kompis har gjort, diggar den verkligen!
Dj Kummu - The One



(Ni som har spotify, kan klicka på bilden nedaför så hittar ni hans album på spotify)

25 februari - bio imorn!

Nu var det bokat! Jag och Daniel ska och se "I love you Philip Morris" imorgon.
Den verkar bra och rolig så vi får väl se imorn om den nu är det!
Jag uppdaterar om hur filmen var!
http://agentetenta.files.wordpress.com/2008/08/i-love-you-phillip-morris_303x415.jpg

25 februari

Skrev ju igår om en outfit som jag gärna hade tagit på mig på en crusing, ni som inte har läst inlägget kan läsa det HÄR!

För att sno denna stil så har jag plockat ihop några liknande plagg;
Ljusa jeansshorts från Bikbok för 299:-
Vit linne från Gina Tricot för 79:-
Svarta skor från Nelly
för 229:-
Svart skinnjacka från Jofama by Kenza/Nelly för 1995:-



25 februari

Snart slutar man, sitter och funderar om jag ska fara och simma efter skolan. Det skulle vara skönt att simma men jag har så j*vla ont i knät, kan som sagt knappt gå så vi får se hur det blir. Jag har intalat mig själv att jag ska simma minst tre gånger i veckan och jag har varit och simmat två gånger redan denna vecka så om jag far och simmar på söndag istället då man inte har så mycket att göra. Kom just på att jag måste städa rummet klart så jag får göra något i helgen, jag tycker själv det inte ser så hemskt ut som det gjorde förra veckan men ni vet ju hur föräldrar är! Det blir säkert bra, nu ska jag fortsätta att jobba så jag blir klar med min rapport om sexualkunskapen. Håller just nu på att skriva om bisexulla!

25 februari

Sitter just nu i skolan och har sexuallkunskap. Lite segt för har ett till NOlektion senare idag, sitter och väntar på att lektionen ska sluta så vi har idrott.
Ska försöka vara med på den fast jag har ont i knäna, råkade springa in i en vägg igår!

25 februari

Kör denna omröstning igen!

Vad ska jag blogga mer om?


24 februari - J'adore les vêtements


(klicka på bilden för större)


(klicka på bilden för större)



Jag är ju väldigt intresserad av motorer, älskar dom!
Nu tänkte jag visa en outfit som jag gärna hade haft en crusing! Började tänka på crusingar med tanke på att det är vinter crusing i Luleå i helgen (lördag 26 feb, läs mer om det på facebook under "vintercrusing luleå 2010").

Jag skulle gärna ta på mig dom där kläderna och nu är det så att jag nästan har nå liknande!
Bara ett par snygga svarta högklackade skor fattas!



24 februari

Jag fick en kommentar om att jag hade dissat min egen blogg i min "disslista". Det står i inlägget att jag är less på fjortisbloggar MED sönderblekt hår och läppstift.
Jag inte sönderblekt hår, jag använder inte rosa läppstift dessutom så använder jag knappt smink längre.
Jag har blekt mitt hår två gånger, det var när jag ville ha min ljusbruna hårfärg tillbaka så med andra ord har jag aldrig blekt mitt hår för att bli riktigt blond/vit.

23 februari

Jag har inte haft tid att skriva idag, har varit och simmat idag och sen har jag varit med Johan. Så med andra ord har jag haft fullt med andra ord. Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se en film så det blir bara ett inlägg idag.


Ganska så rolig låt, hitta den när jag läste Amirs blogg!

22 februari

Jag är helt slut i kroppen idag, var och simmade på lunchen idag. Blev ca 1 km och det känns i kroppen. Man använder muskler som är otränade. Ska bli skönt att sova inatt, känner ju mig död i kroppen så lär ju somna ganska snabbt!


22 februari - musikbomb

Kribbe Börlin - Lulevisan


Skaburbian Collectiv - Babylon


Skaburbian Collective - Utopi


Kick - Ragga på


Sugerbabes - Round round

22 februari

Ni vill att jag skriver mer om mig själv såg jag, men jag vet inte vad jag ska skriva om mig själv. Ni som läser min blogg är ganska dålig på att kommentera så jag har inga frågor att svara på.
Ni får ge mig någort förslag om vad jag ska skriva om mig själv! :)♥

22 februari

Det var några som tyckte att jag skulle börja med hiss & diss så jag tänkte försöka, jag ska göra en varje måndag tänkte jag! Låter det bra?


Snö och kyla
Nog är det ju kul med snö och vinter, men det känns som att det aldrig kan bli vår! Här uppe är det nästan -25 varje dag, eller det är iallafall så det känns.

http://www.suodenjoki.dk/images/photos/2006/vinter.jpg

Alla fjortisbloggar
Jag tror vi alla är ganska less på dom här fjortisbloggarna som inte skriver en enda läsvärd sak! Jag syftar på dom med sönderblekt hår och rosa läppstift. Menar ingen speciell, pratar bara allmänt om det.


Sportlov
Ni som går skola och är skoltrött känner säkert hur skönt det ska bli med lov! Jag längtar verkligen efter lov, jag är själv skoltrött och det är ingenting jag kan förneka. Nu är det bara tisdag och onsdag sen är det looov!

Vänner som ställer upp för en
Jag har en massa underbara vänner som ställer upp för mig, som verkligen bryr sig om en när man mår dåligt. Det är guld värt kan jag ju säga.


♥ Tomme, Magda, Daniel och Gustav

21 februari - frågestund

Nu är det frågastund!
Tänkte ha en frågestund, nu är det bara fråga på!
Ni får också vara gulliga och skriva vad ni vill läsa mera om! :)

Det är många som läser min blogg men ingen som kommenterar så vi skippar frågestunden!

20 februari

Sitter nu hos Daniel, vi kom för någon timma sen från staden.
Vi gick runt och kollade kläder, eller jag var smakråd och Daniel kollade på kläder.


Älskar skjortor och killar i skjortor och då menar jag "lediga" skjortor, inte något "brat" skjortstil!
Dom två skjortorna ovanför är från H&M och ligger kring 200:-


20 februari - första vbloggen!


20 februari

Nyss vaknat upp efter 18 timmars sömn! Super skönt att ha sovit så länge!
Förlåt till dom som inte jag inte svarade åt igår eller var dryg åt, jag sov och var sen nyvaken! Ta inte illa upp!
Nu ska jag ta och fixa mig och sen börja röra mig mot staden eller något sånt, ska iallafall träffa Daniel!

19 februari


18 februari - färgar ögonbryna!

Kände att jag behövde färga ögonbryna eftersom att det var ett bra tag sen, ibland så måste man ta hand om sig själv och göra såna här saker!

18 februari

Sovit halva dagen, när jag vaknade imorse så hade jag så ont i magen (mensvärk) så det blev ingen skola för mig idag.
Somnade om och vaknade igen vid halv ett, gick upp och gjorde plättar! Lyckades faktiskt göra det utan att bränna fast dom i pannan!
Ska snart dammtorka och dammsuga och sen gå ner och göra mat tills alla kommer hem, men det känns jävligt segt!


17 februari - Skoter! <33

Hörde nyss hur en skoter for förbi här utanför, blev grymt sugen på att köra fast jag har sagt att jag inte ska köra lika mycket i år eftersom att jag vill behålla min lämp.
Jag fyller ju 16 i maj så jag kommer inte kunna ta skoterkortet förens nästa vinter, vilket känns lite surt. Det är väl sånt man får ta, men en sak är då klart; jag ska ta kortet!
Vi har stuga uppe i fjällen så jag skulle vara ganska dum om jag inte tar kortet.

Vad ska det vara för märke när det gäller skoter?
Jag är personligen en som håller mig till Yamaha, men många som är och kör vart vi är och kör håller sig till Ski-doo. Men alla vet ju att Ski-doo går lika bra på vägen som renarna gör plus att Ski-doo förare har kolvarna runt halsen! ;)




Yamaha FX Nytro



Ski-doo MXZ

http://www.travelizmo.com/archives/polaris-800-dragon-rmk-163-snowmobile-2009.jpg
Polaris RMK Dragon

17 februari

Var och simmade idag och det känns i kroppen, jag har inte ont direkt men jag är öm. Känns bra att äntligen har börjat hålla igång igen! Nu är det bara att fortsätta såhär i fyra månader till, då kanske man har en snygg kropp? Skämt o sida, jag simmar inte för att tappa kilon eller något sånt. Jag simmar för att jag vill hålla igång, man känner sig så mycket piggare när man väl håller igång. Någon som håller med om det? Dom fyra månaderna jag inte har tränat har jag känt mig som en latoxe, jag har inte orkat göra så mycket. Jag har varit ganska så trött och seg.
Jag simmade iaf en halv km idag också, inte så mycket men jag tänker att jag börjar med 20 längder och sen ökar med 5-10st längder för varje vecka.

Jag har städat klart mitt rum nästan nu, har bara dammtorka och dammsuga kvar!
Jag insåg idag att jag har en jävla massa kläder som jag inte använder, jag kollade i min garderob och den var inte ens full och hade massa kläder kvar i rummet som skulle in i den plus att det är en massa kläder som ska tvättas. Jag borde ta och rensa ut den för det är mycket kläder som jag inte ens använder längre som ligger och tar plats och det gör att när min garderob väl är full så blir den överfull.
Mycket av mina kläder är inte använda många gånger, man kanske skulle ta och sälja en del kläder och ge bort en hel del. Jag har massa tunikor som bara hänger, en del av dom är inte ens använda. (jag vet att min mamma kommer läsa detta och fråga vilka kläder som jag inte har haft ;)
Vad tror ni om att sälja kläder som man inte använder längre? Låter det som en bra idée?


(klicka på bilderna för att se dom i större format)



16 februari - fokis tävling!


http://www.phoenixtshirt.com/images/2.11457/hate-mondays-garfield-t-shirt.jpeg
Läste Foki's blogg och såg att hon hade en tävling där man kunde vinna tröjor från phoenixtshirt.com.
Tänkte ge det en chans men jag brukar ju som aldrig ha tur när det gäller tävlingar men nu är jag iallafall med och tävlar!

Vill du också vara med? Gå in på Foki's blogg och tävla.

16 februari

Det enda folk verkar prata om idag är OSguldet i skidor och semlor. Finns det inget intressant att prata om?
Okej, det är 32 år sen Sverige tog guld i damklassen i skidor men ändå. Det är ju bra gjort av henne men inte är det väl så intressant?

Jag antar att alla har ätit minst en semla idag, vi hade så tur att vi fick semlor på skolan idag. Något sånt brukar det aldrig vara men men.

16 februari

Var helt död imorse när jag vaknade, hade verkligen ingen lust att stiga upp ur sängen men gjorde det iallafall. Sitter just nu i skolan, vi har sexuallkunskap men det går inte så bra. Känns inte så intressant att sitta och skriva om en massa olika könssjukdomar och annat.
Sitter istället och skriver blogg och lyssnar på en massa bra musik, när jag kollar mig runt i datasalen så är det inte så många andra som jobbar. Alla verkar helt död idag.

Känner själv att jag är väldigt seg i kroppen, tror det är från gårdagens "träning". När man är van att träna tre gånger i veckan och sen tar ett uppehåll på ca 4 månader så får man väl skylla sig själv. Blir då inget simmande idag utan jag ska ta det lugnt idag och städa klart mitt förbannaderum som aldrig blir städat ordentligt och imorn blir det att simma igen och plugg blir det också. Har matteprov på torsdag som jag ska klara!


(klicka på bilden för att komma till min spotifylista!)
Känner mig så där sliten idag!

15 februari - Musik




15 februari - HTC Touch Pro 2 / HTC Diamond 2

Jag känner mig duktig idag, var och köpte mig ett 4 månaderkort på badhuset så nu jävlar blir det att simma!
Var faktiskt och simmade idag, tänkte börja lugnt så det blev bara att simma ca 500m. Men ska öka senare och simma 1-2 km varje gång jag går och simmar.

http://www.links.hr/photo/big/040.900.031.jpg
Jag är sugen på en ny mobil och är extra sugen på denna (HTC Touch Pro 2), den verkar helt okej. Den är inom min prisklass också! Men som sagt så får vi se vad det blir! Fyller ju år om ca 3 månader!

http://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2009/03/htc-diamond2.png
Eller så denna, (HTC Diamond 2) jag är mer sugen på den med tangentbordet men denna hade bättre kamera osv!


14 februari - alla <3 dag

Nu håller jag på att fixa mig eftersom jag tänkte fara in till stan en sväng och träffa Anna.

Täffade Mats, Tobbe och Anna. Det kändes som det var en evighet sen jag träffade dom sist.

13 februari

Har precis varit ner och hämta mig en kopp med kaffe. Jag har segat väldigt mycket idag, jag vaknade vid 9 men har legat i sängen fram tills nu! Jag som tänkte börja städa tidigt men så blev det då inte. Får snabba mig lite, ska träffa Anna & Co som kommer från Piteå idag!


12 februari

Har hållt på att städa i flera timmar men det har inte gått något viadre kan jag ju säga. Har hamnat vid datan hela tiden men jag har iallafall kommit en bit påvägen. Känns skönt att få rummet rent och snyggt ,em jag vill gärna göra om i mitt rum.
Vill måla om rummet så det är helt vitt med någon målning på väggen. Det skule bli grymt snyggt men antar att det får vänta.

Sitter vid tvn med datorn i knät och ser csi, fast det tog precis slut så ska kolla vidare bland kanalerna och se om det finns något roligt att se. Annars blir det sova, är trött som jag vet inte vad.

12 februari

Nu jäklar blir det städa! Har ingen lust men nu ska jag städa gärnet! Skriver mera senare!

11 februari

Jag skulle ju städa idag men inte blev det ju så. La mig i sängen som vanligt och somnade, sov nån timma och min mor var inte glad på mig.
Äh, jag får ta städningen imorn eftersom jag ändå inte har tänkt göra något speciellt!

11 februari

Nationella gick ganska bra idag, vi hade 3 timmar på oss men jag satt bara i ca 1h och 10 min. Vi fick egentligen inte gå förens det gått 1h 30 min, men dom släppte ändå så.
Skrev en krönika om att homosexualitet inte är accepterat i samhället och speciellt in av äldre.


Jag gick hem från skolan eftersom jag började må illa så jag har legat i sängen ett tag och vilat. Känns lite bättre, men nu känner jag mig mätt. Åt precis en macka och drack kaffe!
Tänkte börja städa mitt rum nu eftersom att det ser ut som att man har släppt en bomb i rummet! Inte lyckat och mamma gillar då inte hur det ser ut!

10 februari - sovarn!

Jag har insett att jag inte kan lägga mig i sängen efter jag har kommit hem från skolan, jag somnar direkt om jag råkar slå på en film. Måste verkligen skärpa mig eftersom det slutar med att jag sover dåligt på natten då och jag orkar inet kliva upp sen kl 6 på morgonen.
Vad ska man göra för att inte somna så fort man lägger sig i sängen? Någon som har någon idée?
Fast jag är ju känd för att vara jävligt duktig
på att sova!


Speciellt med telefonen i handen!

10 februari

Kom nyss hem från skolan, fixade mig precis något att äta. Det blev mackor och ett glas med äppeldricka.
Vi hade vollybolltunering idag så jag hade nästan inga lektioner, jag hade iallafall sånglektion idag. Fick några övningar som jag ska träna på till nästa vecka. Jag och Karin började också på texten till låten som vi ska sjunga på avslutningen, vi kom ganska långt. 

Jag tänkte uppdatera igår men jag somnade vid 7 så jag kunde som sagt inte göra det.
Nationella igår gick väldigt bra kändes det som, jag skrev på alla saker så det kändes bra!






8 februari

Skolan idag, finns inget att säga om den direkt.
For in till stan och träffade Malm efter skolan, vi var där nån timma innan vi for till mig.
Han åkte hem för någon timma sen och nu sitter jag här. Det är väl det jag har gjort idag!

Sitter och funderar på morgondagen, vi har nationella i svenska och jag kan ju säga att jag inte är taggad för det.
Min far var så gullig idag och köpte två cola och en godispåse åt mig till imorgon så jag lär nog klara mig!

7 februari - ett skit datum!

Jag har inte haft möjligthet till internet, eller jo det har jag haft med det har krånglat så mycket och sen har jag inte haft tid med bloggen. Men jag tänkte skriva en sammanfattning av helgen imorn eftersom nu ska jag sova!

4 februari - grattis mamma 44 år!

Min gulliga mamma fyller år idag, det första jag gjorde var att skicka ett sms till henne; "Grattis, snart är du en gammal tant ;) jag älskar dig mamma :)"
Kanske inte är så sant att hon är en gammal tant snart men jag och min mor brukar skämta om såna saker! Hon har då iallafall 16 år kvar innan jag får kalla henne "gammal kärring".

Sitter och väntar på att min pappa ska komma hem eftersom att vi ska som sagt åka upp till Jokkmokk när han kommer hem, min mor åkte redan igår eftersom att hon kan göra vad hon vill på dagarna! Första stoppet blir i Boden, där blir det att käka på Max som min bror ville sen blir det raka vägen till Jokkmokk!

Igår skrev jag ingenting för jag var så trött, men jag började packa igår men jag kom ingen vart då så jag packade klart idag.
Nu ska jag packa ner datan och bära ner mina väskor!

2 februari

Kom nyss hem från skola, ligger i sägen ett tag innan jag ska börja packa lite saker.
Jag ska till Jokkmokk på torsdag men min mor ska fara redan imorn och hon vill ha allt packat till imorn så hon vet att allt är med. Nu ska jag ta och börja, skriver lite senare igen!

1 februari - ny månad

Ny månad var det då, så fort Januari har gått. Känns helt sjukt!

Skolan som vanligt, kan ju inte säga något om den.
Var och hämtade min bok på biblo, hade reserverat den. Det är Heroin Diaries av Nikki Sixx, hade hoppats att boken var på svenska men som jag misstänkte så var den på engelska. Jag har gett mig fan på att jag ska läsa den fast den är på engelska.
Jag har det tungt med engelska eftersom att det aldrig har varit mitt bästa ämne så allt som har med engelska att göra känns bara tungt. Men nu jävlar! Jag känner mig faktiskt duktig och ännu duktigare kommer jag känna mig om jag verkligen läser hela boken.

Beskrivning om boken:
I en av de mest unika missbruksbiografierna som någonsin publicerats delar Mötley Crües ledare Nikki Sixx med sig av sina fängslande dagboksanteckningar. Då Mötley Crüe var som störst och befann sig på toppen av deras karriär, fanns det ingen drog som Nikki Sixx tvekade att använda. Han befann sig dagar i sträck i en kokain och heroinbaserad dimma och han upplevde "toppar" som var toppen och dalar som drog honom ända ner till botten. Under dessa år så skrev han flitigt och öppenhjärtigt dagbok som avslöjar stunder av eufori och glädje men också om stunder av paranoia och ångest.

Vi får följa Nikkis fullständigt fängslande och gripande dagbok under de år då han föll till den absoluta botten - för att fatta det tappra beslutet att resa sig upp och börja leva igen.

Dagboken kompletteras med nyskrivna träffande kommentarer från dem som var där samt från Nikki Sixx själv.

Jag ska sätta mig och börja läsa den, ska bli se om den är lika bra som alla säger!


RSS 2.0
LILLISAA