24 januari - glida s60!

Var så trött när jag kom hem igår så orkade aldrig skriva vad som hade hänt under dagen. David och Thomas kom till mig vid 18, vi tänkte fara ut en sväng då men eftersom att det skulle vara dött i stan då så la vi oss och såg en film på tv.
Vi drog ut vid halv 8 istället eftersom att Thomas var tvungen äta så vi tänkte fara på Max vid OKQ8 men då kommer precis en buss med hockeyungar och dom springer in på max och fyller hela stället så vi ångrar oss och far och kör några varv istället med högt dunkande musik. Till slut bestämmer dom sig för en drive in.
Mätta och glad så drar vi några varv till innan vi for till Örnäset och var med Jennifer och hennes kille, satt och snackade med dom i deras lägnehet ett bra tag innan vi for tillbaka till stan och ställde oss på brass.
Då kommer en nyare merca upp vid sidan, ingen av oss visste vem det var tills vi såg vilka som satt i baksättet. Det var en massa Törebor i storstaden. Snackade med dom ett tag innan vi for och plockade upp Alma och hennes kompis, skjusade dom till Kvantum och sen plocka vi upp lilla Linng som hade missat bussen! Sen var det raka vägen mot Gammelstad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Carolina Isaksson